Keystone logo

15 Bachelor Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftig miljø Ressursforvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Bærekraftighetsstudier
  • Bærekraftig miljø
  • Ressursforvaltning
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (15)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftig miljø Ressursforvaltning

En bachelorgrad er oppnådd på slutten av en student utdanning karriere og gir vanligvis grunnlaget for oppnådde stillinger i bestemte karriere felt eller utdanning muligheter. En grad kan fås fra en høyskole eller et universitet og krever vanligvis ferdigstillelse av ca 120 kreditt timer.

Hva er en bachelor i ressursforvaltning? Denne graden fokuserer på å gi studentene de teknikker som trengs for å jobbe trygt og ansvarlig med ressurser som naturgass, vann og andre landbaserte eiendeler som brukes i hverdagen av bedrifter og enkeltpersoner over hele verden. Noen av kursene studentene kan forventes å fullføre inkluderer biologi, kjemi, økonomi, miljøstudier, geografi og kjernekurs som matematikk og språkkunsten.

Gjennom studiene vil studentene sannsynligvis lære hvordan man bedre kan spare ressurser og redusere sine miljømessige fotavtrykk både på jobben og i eget hjem. De kan også bygge teamarbeid ferdigheter og finpuss bedre kommunikasjonsteknikker. Disse ferdighetene kan brukes både i den profesjonelle verden og i deltakernees private liv.

Kostnaden knyttet til dette studiet vil variere ganske sterkt mellom ulike land og skoler, så det er viktig at potensielle studenter gjør litt forskning om undervisning før deicing som skolen skal delta. Kostnadene kan også endre seg, avhengig av om det tas klasser online eller personlig.

Fordi ressursbevaringsinnsatsene nå er helt høye, kan sysselsetting for kandidater på dette feltet være lett tilgjengelig i de fleste deler av verden. Noen karriere grad innehavere kan være i stand til å velge blant inkluderer miljøforsker, lærer, miljø journalist, økologisk restaurator, energi eller ressurs manager i private næringer eller offentlige tjenester eller miljøpolitikk utvikler. De fleste stillingene som er tilgjengelige for denne grad har et sterkt fokus på å bevare energi og ressurser i det lange løp.

Lokale og internasjonale kurs er gode for studenter som ser etter tradisjonell høyskoleopplevelse, mens nettbaserte kurs kan gi studentene opptatt tidsplaner mer frihet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.