Keystone logo

13 Bachelor Programmer i Restaurantledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studiet av mat og drikke
  • Mat- og drikkevarevirksomhet
  • Restaurantledelse
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

    Bachelor Programmer i Restaurantledelse

    Vanligvis gjennomført i tre eller fire år, er en bachelor-grad tildeles etter studentene har gjennomført et avansert regiment av studier i et bestemt felt. En bachelorgrad kan bli etterfulgt av studier for å oppnå en mastergrad eller doktorgrad, selv om mange studenter bruker denne graden til å gå direkte inn i arbeidsstokken. En bachelorgrad er en verdifull prestasjon som lett kan utnyttes til høyere betalte jobber.

    Hva er en Bachelor i restaurantdrift? Denne spesialiserte grad forbereder studentene med organisatoriske, kundeservice og forretningsmessige ferdigheter for å angi en av flere jobber i en restaurant eller hotellspisested setting. Studentene lærer en blanding av forretningsprinsipper, mat-relaterte beste praksis og entreprenørskap. Denne typen grad også typisk våpen studentene kunnskap om hygiene praksis, fram-of-the-house og back-of-the-house ledelse samt kjøkken prep ferdigheter.Viktigst, studentene få en grundig forståelse av kommunikasjon og kundeservice ferdigheter som trengs for å være en virkelig effektiv leder.

    Nyutdannede med denne graden inn i arbeidsstyrken med spesialisert kunnskap ved intensiv klasserom studie i tillegg til praktisk erfaring. Dette er en av flere fordeler, blant annet kommer til potensielle arbeidsgivere med dokumenterte kvalifikasjoner.

    Faktorer som type institusjon og lengden på en skole studium kan hver innvirkning kostnaden av denne graden. Det er best å snakke direkte til skolene for å få eksakt kostnadsinformasjon.

    Når prosessen er ferdig, en Bachelor i restaurantdrift baner vei for en spennende bredde av yrker i restauranter øverste nivå, catering selskaper og alt i mellom. En grad kan lede ansatte som en bankett manager, kafeteria eller bar manager. Flere gründer studenter kan parlay utdannelsen sin til å åpne og administrere sin egen restaurant eller franchise.

    Etterspørselen etter folk i stand til å holde maten service etablissementer knirkefritt er økende, og det er mange skoler som tilbyr grader i dette feltet, spesielt på nettet. Finn en som er riktig for deg-søk for programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.