Keystone logo

0 Bachelor Programmer i Helsefag Medisin Medisin Rettsmedisin 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Helsefag
Studieretninger
    Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)Forretningsstudier (0)Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)Helsefag (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Popular degree type

Popular study format

Bachelor Programmer i Helsefag Medisin Medisin Rettsmedisin

Rettsmedisin gir vitenskapelig bevis for bruk i domstolene. En bachelorgrad i rettsmedisin er et tverrfaglig blanding av rettssystemet og vitenskap, og vil forberede studenten for arbeid enten på feltet eller i laboratoriet.

&nbsp

En av de første spørsmålene elevene ofte har når du utforsker denne graden er, "Nøyaktig hva er en Bachelor i Forensic Science?" Dette lavere grad programmet tar vanligvis ca fire år å fullføre. Ingen annen opplæring eller utdanning i tillegg til en high school diplom er vanligvis nødvendig, selv om studenten vil dra nytte av sterke ferdigheter i videregående skole-nivå vitenskaper. I tillegg til generelle krav utdanning, skal studentene forventer betydelig kurs i biologi og kjemi, med flere emner i etterforskning, rettsmedisinske biologi, retts menneskelig patologi og DNA-analyse, fysiske og spore bevis, strafferett, latente utskrifter, toksikologi, og serologi.

&nbsp

Studenter ofte forfølge en Bachelor i Forensic Science å gjøre en forskjell i sine lokalsamfunn, bidra til å løse forbrytelser og bringe de ansvarlige for retten. Ferdigheter lært inkludere forskning, dataanalyse, og kritisk tenkning, som kan brukes i en rekke programmer både på og utenfor jobben.

&nbsp

Beløpet du bør forvente å betale for å tjene en bachelor i rettsmedisin har flere variabler. Du bør spørre noen skole du er interessert i å delta for en eksakt oversikt over all undervisning og avgifter før innmelding.

&nbsp

Nyutdannede av en Bachelor i Forensic Science program er forberedt på en rekke entry-level stillinger i felten. Eksempler på yrker kan omfatte stillinger innen både offentlig eller privat rettsmedisin og konvensjonelle laboratorier. Andre velger å forfølge stillinger i Crime Scene Investigation, etterforskning og DNA-analyse.Bachelorgrad forbereder studentene for en myk overgang til en utdannet rettsmedisin program, som kan føre til større karrieremuligheter.

&nbsp

Det er internasjonale og elektroniske alternativer tilgjengelig for Bachelor i Forensic Science program. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.