Keystone logo

13 Bachelor Programmer i Økonomistudier Revisjon 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Økonomistudier
 • Revisjon
Studieretninger
 • Økonomistudier (13)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Økonomistudier Revisjon

  Tjene en lavere grad er ofte det første skrittet mot å komme i gang på en profesjonell karriere. Studentene kan forfølge en bachelorgrad som en slutt på seg selv, eller de kan bruke den som den første nødvendig skritt i å få høyere nivå grader.

  Hva er en bachelor i revisjon? En bachelorgrad i revisjon klargjør studentene for yrker som involverer gjennomføre både interne og eksterne revisjoner, som er strukturerte, intense undersøkelser, for bedrifter og organisasjoner. Studenter i dette programmet vanligvis lære om lovene som styrer dokumentasjon og ytelse regulering. De ofte studere beskatning, informasjonssystemer, regnskap, statlige systemer, finansiell rapportering og både eksterne og interne revisjonsprinsipper. Studenter i dette programmet kan også slå til teknologisk drevet teknikker innen rettsmedisinske regnskap og rettsmedisinske revisjon.

  En Bachelor i revisjon forbereder studentene for arbeid i regnskap og revisjon områder, spådd til å være noen av de mest lukrative og etterspurte felt i fremtiden. Et solid fundament i disse yrkene, for eksempel som tilbys av denne graden, kan forberede studentene på framtidig karriere ekstrautstyr.

  Økonomien er involvert med å tjene en lavere grad vil variere i henhold til institusjonen, og graden tar vanligvis fra tre til seks år for å tjene. Potensielle studenter bør forskning skoler grundig og nå ut til innleggelser kontorer for up-to-date finansiell informasjon.

  Personer som tjener en Bachelor i revisjon er ofte godt forberedt på å jobbe innen regnskap eller revisjon. Videre, mens spesialiserte sertifiseringer ikke nødvendigvis kreves av arbeidsgivere, frivillig sertifisering er generelt positivt sett på.Sertifiseringer tildeles av Institute of Internal revisorer (IIA) og betegnes i disse områdene: autoriserte interne revisorer, autoriserte Financial Services revisorer og sertifiserte statlig revisjon Professionals. For å tjene slike sertifiseringer, må enkeltpersoner først har oppnådd en bachelorgrad og jobbet i spesialiserte områder. De som ønsker å tjene sertifisering må også bestå en test for å bli en revisjon spesialist.

  Mange universiteter tilbyr internasjonale muligheter for å tjene denne graden, og online klasser er et godt valg for de som bor i avsidesliggende områder og for de som trenger en fleksibel timeplan. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.