Keystone logo

19 Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Risikostyring 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Risikostyring
Studieretninger
  • Økonomistudier (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Risikostyring

Uansett hva du gjør i livet, det er en viss grad av risiko. Å kunne vurdere disse risikoene er en viktig del av å gjøre kloke økonomiske og forretningsmessige beslutninger. Tjene en Bachelor i Risk Management er en fin måte å gjøre deg selv en ønskelig tillegg til bedrifter og finansinstitusjoner over hele verden.

&nbsp

Hva er en Bachelor i Risk Management? Denne formen for opplæring fokuserer vanligvis på håndtering av risiko forbundet med bedrifter og finansinstitusjoner. Arbeids fokuserer ofte på slike emner som skadeforebygging, business statistikk, forretningspraksis, revisjon og mer. Lengden av studien varierer, men mange studieprogrammene ta fire til fem år å fullføre. Dette er et godt program av valget for organiserte studenter som liker tall og data. Mange klasser er også tilgjengelig på nettet, som er et flott alternativ for avstand elever.

&nbsp

Det faktum at mange klasser for å tjene en bachelorgrad i risikostyring er tilgjengelig på nettet gjør dette programmet appellerer til studenter over hele verden. Det er også en fin måte å lande internasjonale jobber, og noen programmer kan du spesialisere programmet fokus.

&nbsp

Hvor mye kan det koste å tjene en Bachelor i Risk Management avhenger av hvor du velger å studere og hvor lang tid det tar deg å tjene graden. For å fullt ut forstå hva slags kostnader er involvert med studiene, grundig forskning programmet fra skolen du ønsker.

&nbsp

For det meste, akademikere som tjener en bachelorgrad i risikostyring er kvalifisert til å arbeide i forsikring og finansielle sektorer. Karrieremuligheter inkluderer forsikring agent, garantist, krav adjuster, økonomisjef og aktuar. Tjene en avansert grad i dette feltet kan hjelpe akademikere å være konkurransedyktig for enda bedre karrieremuligheter.

&nbsp

Det er mulig å søke til de fleste risikostyring programmer ved å fylle ut elektroniske søknader fra institusjon som gir programmet. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.