Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Salg 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Salg
Studieretninger
  • Forretningsstudier (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Forretningsstudier Salg

Bachelorgrad er gitt til studenter som har fullført kurs ved en høyskole eller universitet i et universitet. Programmet krever vanligvis fulltids studium for omtrent fire år og ferdigstillelse av 120 semester studiepoeng. Dette grad kan representere den første i en sti gjennom gradsstudier. Det kan også brukes som en inngangspartiet til en tilfredsstillende karriere.

Med det grunnleggende forståelse, kan enkeltpersoner undres: "Hva er en Bachelor i salgsavdelingen?" Dette programmet fokuserer ofte på ferdigheter og kunnskap som trengs for å overbevise forbrukerne av verdien av produkter eller tjenester. Kursene gir praktiske, teknologiske og teoretiske metoder for å ta opp aktuelle salgsspørsmål. Fagene kan omfatte markedsføring teori, bruk av teknologi og digitale medier, salg etikk, og forbruker relasjoner. Programmet kan dekke noen metoder for å påvirke sosial endring og ulike metoder for å drive virksomheten.

Studiet av salget gir personer med grunnlaget som trengs for å utvikle banebrytende teknikker og en sterk metodikk. Disse studentene kan bruke sine utvikle ferdigheter for planlegging, logistikk, forbrukerpsykologi, og forhandling. Andre fordeler inkluderer tilgang til instruktører og fagpersoner med kompetanse i de mange fasetter av salg industrien.

Kostnaden for undervisning og avgifter knyttet til deltakelse i dette programmet kan være svært forskjellig fra en skole til en annen. Dette gjelder særlig for skoler i forskjellige land. Interesserte enkeltpersoner bør kontakte skolene direkte for spesifikk informasjon.

Jobbmuligheter inkluderer de med titler som Sales Development representant, Utføring Specialist, salgsleder, og Advertising Sales Specialist. Disse stillingene er tilgjengelige i private og offentlige organisasjoner.Forsikringsselskaper, finansielle tjenester etater, industri og farmasøytiske bedrifter og teknologi næringer alle krever tjenester av salgsrepresentanter.

Hvis du er interessert i å lære mer om denne bachelorgrad, sjekk ut alternativene med kalenderen nedenfor. Bruk ledelsen skjema for å få mer informasjon. Først søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.