Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 57 Bachelor i Samfunnsvitenskapelige studier 2023/2024

57 Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskapelige studier 2023/2024

Oversikt

De fleste finner at postsecondary utdanning er en viktig del av den moderne læringsbanen. En bachelorgrad gir et godt grunnlag for en velbetalt, tilfredsstillende karriere. Når elevene dedikerer seg til å studere, tar de fleste programmer bare fire år å fullføre.

Kanskje du vil vite, hva er en bachelor i samfunnsvitenskapelige studier? Studenter som skriver inn et slikt program, studerer historien og moderne kontekst av sivilisasjoner. De søker å forstå menneskelig atferd, for eksempel grunnene til at enkelte produkter selger godt hos enkelte mennesker, mens andre ikke gjør det. Deres studier berører ofte religiøse og politiske synspunkter og effektene av dem på andre. De fleste elever analyserer tidligere og nåværende konflikter for å identifisere årsakene til problemer og utvikle løsninger.

Studenter som studerer sosiologi forstår ofte at problemene er mer nyanserte enn de opprinnelig syntes å være. På den annen side er det mange som innser at enkle forbedringer i eksisterende samfunn kan ha store, varige innvirkninger. Nyutdannede kan se verden i et nytt lys, samt bli bedre tenkere og mer fornuftige personer.

De fleste universiteter gir prisinformasjon til potensielle studenter online. Arbeidsstudier er tilgjengelige på enkelte høyskoler for å hjelpe studenter med å dekke utgifter.

Mange kandidater kvalifiserer for sysselsetting i prestisjefylte ideelle organisasjoner som gjør humanitært arbeid. Andre jobber i tanketanker, universitetsforskningsavdelinger og statlige kontorer. Muligheter i den private sektoren inkluderer import og eksport bedrifter, programledelse og markedsføring. Undervisning er åpen for kandidater som har kravene i området de ønsker å jobbe med. Mange bygger ytterligere kunnskap og legitimasjon ved å fremme sin utdanning ved å inngå en mastergrad eller doktorgradsprogram.

Fjernundervisningsprogrammer har vokst de siste årene. Du kan kanskje finne så mange institusjoner som tilbyr fullt akkrediterte bachelorgrader online som de som tilbyr tradisjonell utdanning på campus. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Sosiologi
  • Samfunnsvitenskapelige studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (57)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat