Keystone logo

1007 Bachelor Programmer i Scenekunst 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Scenekunst
Studieretninger
  • Scenekunst (1007)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Scenekunst

Enhver student som er relatert til Shakespeare eller har en brennende lidenskap for sang, spille instrumenter eller danse kan ha nytte av en Bachelor i Performing Arts. En generell studie av alle de tre områdene scenekunst forbereder studentene for yrker innen kunst og underholdning, samt en høyere utdanning.

Hva er en Bachelor i Performing Arts? Dette grad inkluderer ofte et generelt studium som spenner over en kombinasjon av dans, musikk og drama. Mens det er mulig for studenter å velge ett område å fokusere på, en Bachelor i Performing Arts er et generelt studium som innebærer arbeid fra alle scenekunst områder. Målet er å få en helhetlig forståelse av hvert område for å bedre forberede studentene på en karriere. Som en del av søknadsprosessen, kan studentene bli pålagt å utføre i en eller alle tre områder foran fakultetet.

Denne type grad tillater elevene å forfølge karrierer de er opptatt av og lære andre.Med en grad i hånden, kan elevene prøve ut for posisjoner og karrierer i ulike deler av underholdningsindustrien eller søke en høyere grad å bli lærere eller professorer i sin kunst av valget.

Kostnaden for en bachelorgrad i utøvende kunst varierer avhengig av skole og kunst studert. I mange tilfeller kan elevene må vurdere å sette av ekstra midler til private praksis økter, spesielt for de som ønsker å studere musikk. Du må nøye undersøke de programmene du vurderer å dechiffrere den endelige kostnaden.

Det er mange forskjellige yrker som studentene kan forfølge etter endt scenekunst grad. Slike karrierer kan inkludere handler i film, TV eller teater, dans koreografi og ytelse, regi for film eller teater, musikk komposisjon og ytelse, talent management, og virksomheten arbeidet i underholdningsindustrien.

Mange ulike universiteter over hele verden tilbyr grader i scenekunst.Mens noen kurs kan tas på nettet, er det rimelig å forvente at noen universitet oppmøte kan være nødvendig for praksis og forestillinger. Som en del av søknadsprosessen kan du selv bli pålagt å utføre i egen person foran fakultet ved skolen du ønsker. For å komme i gang med å finne den rette kurset for deg, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.