Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Økonomistudier Skatt 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Økonomistudier
 • Skatt
Studieretninger
 • Økonomistudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Økonomistudier Skatt

  En bachelorgrad er normalt ferdig i fire år. Men avhengig av skole og studieretning, kan det ta mellom tre og fem år. Denne lavere grad er vanligvis opptjent før en mastergrad.

  Hva er en Bachelor i skatteloven? Denne graden er vanligvis en spesialitet innenfor et regnskapsprogram og fokuserer på å forberede spesialister i skatt forberedelse. Generelle kurs i regnskap er tatt, inkludert finansregnskap, økonomistyring, internasjonal forretningsjus, ledelse, organisatorisk atferd og markedsføring. Skattespesifikke kurs er også et fokus og kan omfatte føderal inntektsskatt, business beskatning og økonomisk-statement analyse. Programmer som mål å utvikle en forståelse av skatteadministrasjon for både bedrifter og enkeltpersoner. Det er viktig å merke seg, men at på grunn av kompleksiteten i skattelovgivningen, de fleste studenter velger å konsentrere seg bare på ett område.

  Fordelene med å fullføre en beskatning programmet er muligheten til å jobbe i skatt forberedelse eller starte din egen bedrift som en skatt preparer. Du er i stand til kompetent gjennomføre nødvendige skjemaer for en rekke klienter, slik at de er riktig møte sine skatteforpliktelser.

  Kostnaden for et program er vanskelig å anslå på grunn av variasjoner i programmer og skoler. Den beste måten å finne ut sannsynlige utgifter er å ta kontakt med økonomisk støtte kontor i ditt valgte skolen.

  Nyutdannede av programmet er forberedt på å jobbe som skatteregnskapsførere og sitte for eventuelle nødvendige lisensiering. Studentene kan også fungere som skatt preparers. Sysselsettingen kan bli funnet med regjeringen eller private arbeidsgivere. Dette omfatter arbeid i din egen skatte forberedelse virksomhet eller arbeider for en tax-forberedelse selskapet. I tillegg er du forberedt på å jobbe i et selskaps finansavdeling.Vanlige karrieremuligheter for akademikere av en beskatning bachelorgrad programmet inkluderer også revisor og skatt advokat, selv om det skal sies at å bli en advokat krever tilleggsutdanning.

  Hvis du er interessert i å hjelpe folk navigere ofte forvirrende verden av beskatning, da en bachelor-grad i beskatning kan være noe for deg. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.