Keystone logo

46 Bachelor Programmer i Pedagogikk Spesialutdanning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pedagogikk
 • Spesialutdanning
Studieretninger
 • Pedagogikk (46)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Pedagogikk Spesialutdanning

  En Bachelor i spesialpedagogikk forbereder lærerne til å praktisere inkluderende opplæring for personer med nedsatt funksjonsevne. Deltakerne i studiet lære å lære metoder for å utdanne og utvikle studenter med fysiske og lærevansker som krever spesialisert støtte til utdanning.

  Hva er en Bachelor i spesialpedagogikk? Denne lavere grad gir studentene en ramme av empowerment, advocacy, atferd og undervisningsmetoder for å undervise og støtte personer med nedsatt funksjonsevne. Spesialundervisning kurs dekker omfattende ferdigheter og forståelse er nødvendig for å arbeide med spesielle behov elevene i et klasserom eller sosiale tjenester innstilling. Deltakerne studere de fysiske og psykiske funksjonshemninger som krever spesiell utdanning og deres innflytelse på læring og utvikling. De forlate programmet i stand til vellykket arbeider med og utdanne folk med ulike behov.Studentene kan velge å konsentrere sine kurs på sine områder av interesse, for eksempel vurderingsmetoder eller uføre ​​spesialisering, for å skreddersy sine karriereveier etter endt utdanning.

  Studenter nytte av den spesielle utdanningsprogrammet fundament av spesielle behov instruksjon kombinert med muligheten til å fokusere på et område av interesse. Nyutdannede er forberedt på en karriere i inkluderende opplæring med en forståelse av spesielle behov studenter, et peer støtteapparat på plass og kompetanse til å fylle en viktig rolle i skoleverket og samfunnet.

  Spesialundervisning studieprogrammene vanligvis tar fire år å fullføre. Undervisning priser varierer på tvers av institusjoner. Potensielle studenter bør forhøre deg med hver institusjon for å få en klar visjon av kostnadene i tid og undervisning som kreves for å fullføre programmet.

  Spesialundervisning kandidater er forberedt på en karriere undervisning og støtte til studenter med et variert utvalg av læringsbehov.Program nyutdannede kan tilbringe en karriere utdanne og utvikle barn i et klasserom setting, eller de kan velge å arbeide i andre kapasiteter. En spesiell utdanning grad kvalifiserer til arbeid i vurdering og påvirkningsarbeid i skolesammenheng eller i samfunnet.

  Personer som er interessert i en karriere i spesialundervisning kan finne riktig institusjon til å forfølge sin grad ved å søke vår omfattende database av skoler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.