Keystone logo

76 Bachelor Programmer i Designfag Mediedesign Spilldesign 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Designfag
  • Mediedesign
  • Spilldesign
Studieretninger
  • Designfag (76)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Designfag Mediedesign Spilldesign

Mange studenter som velger å forfølge en Bachelor i Game Design begi seg inn på kurs med fokus på teknikker for å ta et spill fra konsept til ferdigstillelse. Holder en grad i dette området gir et konkurransefortrinn i denne ekstremt krevende felt.

Hva er en Bachelor i spilldesign? Det er et program som utstyrer studenter med nødvendig kunnskap, slik som produksjonsteknikker. Deltakerne vil også lære om de grunnleggende byggesteinene i spilldesign og verktøyene som brukes til å oversette ideene til skjermen. Disse metodene kan omfatte globale temaer som berører alle segment av samfunnet til å drive innovasjon og endring i historien utvikling, gameplay, og produksjon behovene til elektronikkindustrien. Studenter Velg Alternativer fra et omfattende utvalg av prosessene som omhandler estetikk og innlevelse, designverktøy, prototyping, sosiale implikasjoner, brukervennlighet, testing, og spille balansering.

Det er mange grunner til at en student kan velge å forfølge en Bachelor i spilldesign. Kursene lærer en rekke begreper, inkludert kulturelle og samfunnsmessige virkninger av elektroniske spill, ved å evaluere de sosiologiske, psykologiske og antropologiske effekter av spilldesign. Studentene kan velge å ta programvareutvikling, datamaskin plattform teknologier, objektorientert analyse og design, og nettverk og telekommunikasjon management klasser.

Kostnadene varierer avhengig av skolen. Programmet varer mellom tre og fire år. Det er viktig at du undersøker grundig det programmet du ønsker å være sikker på at den passer med dine mål.

Nyutdannede er i høy etterspørsel etter en rekke stadig mer konkurransedyktige posisjoner, som spesialiserte programmerere, bly og innholds designere, spillmekanikk designere, kunstig intelligens programmerere, nettverks programmerere og grafikk programmerere.Studentene skal utvikle en sterk kreativ, teknisk og analytisk fundament ved å samhandle med jevnaldrende, lærere og fagfolk gjennom intensive læringsopplevelser.

Alternativer er tilgjengelig på en rekke internasjonale universiteter. Online programmer er et ideelt valg for de enkeltpersoner som bor i avsidesliggende områder over hele verden med begrenset tilgang til et anlegg. Webbaserte alternativer imøtekomme til de som trenger en fleksibel timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.