Keystone logo

33 Bachelor Programmer i Sport og treningsstudier Sportstrener 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport og treningsstudier
  • Sportstrener
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (33)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Sport og treningsstudier Sportstrener

En Bachelor of Science tar vanligvis tre til fem år å fullføre, avhengig av institusjonskrav, fokusområde og studentpreferanse. Denne grad fokuserer vanligvis på vitenskapsrelaterte fagområder.

Hva er en bachelor i sportscoaching? Dette studiet går av et par navn: BSc i sportsledelse og bachelor i sportsvitenskap i coaching. Uavhengig av navnet, tilbyr de fleste programmer en sportsvitenskapskjerne med coaching valgfag. Kursene som er tilgjengelige kan omfatte coaching-teori og metoder, kondisjonering og treningsopplæring, sportspsykologi og sportslig sport. Du kan lære vitenskapen bak coaching, få den kompetansen og kunnskapen som er nødvendig for å forbedre individuelle idrettsutøvere og lag ved hjelp av psykologi, fysiologi og biomekanikk av sportsresultater.

Du er sannsynlig å få nøkkelferdigheter arbeidsgivere er ute etter i alt fra kommunikasjon til bedriftsledelse samt sportsbransjen. Ferdigheter inkluderer ledelse, ansvarlighet og samarbeid.

Kostnaden ved å delta på et fireårig universitet kan variere avhengig av lengden på kurs, studieområdet og læreplanen. Mange grader tilbys på nettet til en mer overkommelig pris. Opptakskontoret på din valgfrie skole skal kunne gi deg mer detaljert informasjon om undervisningskostnader.

Det er mange karriereveier du kanskje vil følge når du har oppgradert. Mange studenter finner seg lutende mot å bli lærere av fysisk eller helseopplæring. Hvis coaching eller utdanning ikke høres tiltalende, bør du vurdere å utforske en karriere som sportsadministrator eller som treningssjef. Du kan til og med være i stand til å forfølge en karriere som fysiolog, hvor du studerer hvordan kroppens kropp reagerer og tilpasser seg fysisk aktivitet for å forbedre treningsnivået eller forebygge og behandle sykdom.

Internett har utvidet det virtuelle klasserommet til å omfatte mange studieområder. Det er mange fordeler å tjene en grad på nettet. Enkelheten i en fleksibel tidsplan er vanskelig å slå. Det lar deg også studere fra hvor som helst i verden så lenge du kan koble deg til internett. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.