Keystone logo

90 Bachelor Programmer i Økonomistudier Statistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Statistikk
Studieretninger
  • Økonomistudier (90)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Statistikk

Bachelorgraden tildeles etter fullført 120 semester studiepoeng. Dette tar vanligvis studenter om fire års fokusert studie for å fullføre. Som en del av graden, studentene delta i allmennutdanning kurs og tilbringe resten av sin tid på klasser med særlig relevans for de store. Disse gradene er ofte nødvendig før enkeltpersoner kan få tilgang til attraktive yrker.

Hva er en Bachelor i statistikk? Den store kan ha et bredt fokus innarbeide prinsipper for matematikk og en rekke teknikker som brukes i statistikk. Sentrale kurs vil fokusere på matematikk, anvendt matematikk, matematisk statistikk og relaterte matematikk fag. Andre temaer kan inkludere finans, økonomi, råvare markedsanalyse, industrielle statistikk, offentlige politiske statistikk, og andre basert på karrierepreferanser til studenten.

Det er noen viktige fordeler tilgjengelig for personer som tjener dette bachelorgrad.De er ofte i stand til å gå direkte inn i tilfredsstillende karriere posisjoner. Med en sterk faglig bakgrunn, kan nyutdannede opplever at deres jobbmuligheter er mer variert og mer lukrative enn for jevnaldrende uten lik utdanning.

Kostnadene forbundet med dette programmet kan variere mye fra en skole til en annen, og spesielt over landegrensene. Potensielle studenter bør vurdere sine muligheter ved å kontakte skolene direkte.

Etter eksamen, kan enkeltpersoner naturlig søke stillinger som statistikere. Det finnes imidlertid en rekke muligheter som er tilgjengelige. Disse inkluderer arbeidet i prøvetesting og produktevaluering i bransjer som bilindustrien, farmasøytiske, og programvareselskaper. Noen nyutdannede finne jobber som arbeider i offentlige stillinger, miljøorganisasjoner og nasjonalt forsvar. Utvalget av muligheter er svært bred og åpner for mye personlig valg.

Hvis du er interessert i å lære mer om dette programmet og dets karrieremuligheter, ta en titt på programmet plassering og medfølgende bly former. Å finne skoler som passer til din situasjon, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.