Keystone logo

23 Bachelor Programmer i Pedagogikk Pedagogikk STEM-utdanning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pedagogikk
  • Pedagogikk
  • STEM-utdanning
Studieretninger
  • Pedagogikk (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programmer i Pedagogikk Pedagogikk STEM-utdanning

Hva er STEM Education?
STEM utdanning er et begrep som brukes for å beskrive en læreplan som fokuserer på fagene vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk. Målet med STEM-utdanning er å forberede studentene til jobber innen de voksende feltene vitenskap og teknologi. Etterspørselen etter fagfolk innen disse feltene forventes å øke raskere enn andre yrker. STEM-utdanning kan hjelpe elevene med å utvikle ferdighetene de trenger for å lykkes i disse yrkene.

Hvorfor er det viktig å studere STEM Education?
Det er mange grunner til at det er viktig å studere STEM-utdanning. For det første, som nevnt ovenfor, er det en økende etterspørsel etter arbeidere med ferdigheter innen naturvitenskap og teknologi, noe som betyr at det også er behov for lærere som kan forberede studentene på STEM-karrierer. For det andre kan STEM-utdanning hjelpe elevene til å lære å tenke kritisk og løse problemer. Dette er en viktig ferdighet innen ethvert felt, men det er spesielt viktig innen vitenskap og teknologi. Studenter som er i stand til å tenke kritisk og løse problemer vil være bedre forberedt for fremtidig utdanning, enten det er innen naturvitenskap og teknologi eller andre fag. For det tredje kan STEM-utdanning hjelpe elevene til å utvikle en kjærlighet for læring. STEM-fag er fascinerende og kan være svært givende å studere. Når studenter har en forkjærlighet for læring, er det mer sannsynlig at de lykkes i karrieren.

Hva skal jeg studere i løpet av min STEM Education-grad?
Kursene du tar i løpet av STEM-utdanningen din vil variere avhengig av programmet du velger. Imidlertid vil de fleste programmer kreve at du tar kurs i naturvitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk. Du kan også bli pålagt å ta kurs i andre fag, som undervisning, pedagogikk, utdanningsadministrasjon og andre fag relatert til karrierer i utdanning.

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.