Keystone logo

40 Bachelor Programmer i Jusstudier Kriminologistudier Strafferett 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jusstudier
  • Kriminologistudier
  • Strafferett
Studieretninger
  • Jusstudier (40)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Jusstudier Kriminologistudier Strafferett

Tjene en Bachelor i Criminal Justice er en utmerket anledning for elevene å få et solid fundament i rettssystemet. Individer lærer ferdigheter som tillater dem å ta neste steg i karrieren.

Hva er en Bachelor i Criminal Justice? En grad i rettssystemet kombinerer tradisjonelle studiet av kriminologi og kriminell atferd med moderne og praktiske ferdigheter som forensics, kriminalitet kartlegging og rapportskriving. Det utstyrer elevene med nødvendig kunnskap for å lykkes, for eksempel forståelse sikkerhet, cybercrimes, ledelse, institusjonell helsetjenester og menneskelige tjenester. Studier fokuserer på å utvikle ferdigheter til å bli en effektiv leder ved å satse på dagens trender som påvirker den strafferettslige feltet. Programdeltakerne vil også lære om juvenile rettsvesenet, etikk, politiprosedyrer, jus, økonomi, mangfold og politikk administrasjon.

Det er rikelig grunner til at enkeltpersoner velger å tjene en Bachelor i Criminal Justice.For eksempel lærer programmet en rekke ferdigheter utformet for å tilveiebringe nyttige moderne teknikker. Studenter kan forutse utforske påtalemyndigheten prosessen, statistisk analyse, forskningsmetoder og grensesikkerhet.

Programkostnadene varierer avhengig av institusjonen, og graden tar vanligvis mellom 3-4 år å fullføre. Enkeltpersoner må grundig forskning skoler til å sørge for at programmet passer sine mål.

Mange karriereveier eksistere for nyutdannede av dette programmet. De kan finne seg i etterspørselen etter stadig mer konkurranseutsatt karriere i hjemlandet sikkerhet, offentlig sikkerhet, rettelser og rettshåndhevelse. Andre muligheter inkluderer jobber i beredskap, saksbehandling, rådgivning, administrasjon, prøvetid og prøveløslatelse. Studentene utvikle innsikt i å løse moderne strafferettslige saker, som den aldrende beboer befolkningen og den dramatiske veksten i antall fanger, ved å fokusere på et eget system av etikk.

Mange internasjonale muligheter for programmet eksisterer fra et bredt spekter av universiteter. Online klasser er et ideelt alternativ for personer som bor i avsidesliggende områder rundt om i verden. Webbaserte alternativer imøtekomme til studenter som trenger en fleksibel timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.