Keystone logo

44 Bachelor Programmer i Kunststudier Kunstfag Tegning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kunststudier
  • Kunstfag
  • Tegning
Studieretninger
  • Kunststudier (44)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Kunststudier Kunstfag Tegning

Tjene en Bachelor i Tegning er en utmerket anledning for enkeltpersoner som ønsker å forfølge kreativ praksis, støttet av en spesialisert kunnskapsbank i moderne og historisk kunst og kultur. Studenter skaffe en grad i tegning kan bli fagfolk i TV, teater, publisering og videobransjen, eller forfølge karrierer som kunst administratorer eller som art directors i museer og gallerier.

Hva er en Bachelor i tegning? Det er en metode for å utstyre elevene med nødvendig kunnskap nødvendig for å lykkes, for eksempel motivasjon, disiplin og engasjement for teoretisk praksis. Det blander studier fra ulike disipliner, for eksempel arkitektur, design og historie, for å utfylle studentens område av spesialisering. Programdeltakerne vil også lære om en rekke anvendt kunst, visuell kunst og kulturfeltstudier.

Det er rikelig grunner til at enkeltpersoner velger å få en Bachelor i Tegning.For eksempel, lærer programmet en rekke ferdigheter, for eksempel tekniske, teoretiske og konseptuelle teknikker og metoder. Studenter kan forvente å utforske billedkunst, kultur, design, kunsthistorie, samtidskunst, tegning, maleri, foto, og eksperimentelle media.

Program kostnader varierer avhengig av institusjonen. Fagplanen varer mellom ett og tre år. Enkeltpersoner må grundig forskning skoler før du forplikter deg til å sørge for at programmet tilbys passer sine mål.

Personer som deltar i programmet finner seg ofte i etterspørselen etter stadig mer konkurransedyktige karrierer som fotografer, kunstlærere, glass og smykker designere, malere, kunst lesere, historikere, Grafikere, og skulptører. Studentene utvikle god innsikt i hva som kreves for å bli en profesjonell kunstner ved å fokusere på en inngående kunnskap og forståelse av tegningen.

Mange internasjonale muligheter for programmet eksisterer fra et bredt spekter av universiteter. Online klasser er et ideelt alternativ for personer som bor i avsidesliggende områder rundt om i verden. Webbaserte alternativer imøtekomme til studenter som trenger en fleksibel timeplan. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.