Keystone logo

27 Bachelor Programmer i Mote Tekstiler 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Mote
 • Tekstiler
Studieretninger
 • Mote (27)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Mote Tekstiler

  En bachelorgrad er en type program tilgjengelig for videregående studenter. Det er en vei for å øke sin butikk av livskunnskap og ferdigheter, samt en mulig rute til økt inntjeningspotensial og sysselsettingstilfredshet i løpet av arbeidsårene.

  Hva er en bachelor i tekstiler? Dette programmet har generelt flere spor, inkludert forberedelse til klærdesign, tekstilbeholdning, museumsstudier og merchandising og forbrukervitenskap. Emnets temaer kan omfatte skjermutskrift, veving og plaggproduksjon, bevaringsmetoder, polstring og fiberstudier. Moteutstilling og industrivitenskap, inkludert 3D-design og bruk av teknologi for å utvikle nye materialer, er andre spesielle fokusområder i en bredundervisning i tekstilstudier.

  En solid forståelse av tekstiler kan føre til absorberende arbeid på tvers av mange bransjer. Samarbeid for å skape en felles visjon er en viktig ferdighet som er svært overførbar. Forståelse av materialer og hvordan man bryr seg om dem og hvordan design informerer forbrukeradferd er både viktige faglige og livsferdigheter.

  Det er viktig å finne riktig program. Litt forskning på overkommelighet, studietid og fysisk plassering er viktig for å gjøre et klokt valg for en tilfredsstillende pedagogisk reise. Vurder akkreditering status og omdømme av institusjonen gi graden og plassering statistikk for å optimalisere sysselsetting muligheter.

  En grad i tekstiler kan åpne dører for profesjonelle karrierer i mote design og merchandising av klær. Detaljhandelskjøpere kan ha tekstilgrader, og kandidater kan også oppnå stillinger i museer som tekstilforelskere eller kuratorer i samlinger. Grafiske designere og printmakers er ofte trent i tekstilprogrammer, og mange kandidater søker avanserte studier og blir forelesere og post-sekundære instruktører.

  Om preferansen er for en på-campus-forpliktelse, pendlere status eller elektronisk påmelding, er det utallige måter å forfølge en lavere grad. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.