Keystone logo

26 Bachelor Programmer i Designfag Tekstildesign 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Designfag
 • Tekstildesign
Studieretninger
 • Designfag (26)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Designfag Tekstildesign

  Bachelor grader tilbyr fagfolk en måte å skille seg til som kunnskapsrik i sine fagområder. Graden demonstrerer en forpliktelse til et felt og en evne til å arbeide under press.

  Hva er en bachelor i tekstildesign? Tekstildesign dekker alt designarbeidet med tekstiler. Dette inkluderer mer kommersielt arbeid for mote, tepper, polstring og håndlagde, kunsthåndverk i tråd med veving og strikking. Tekstildesignprogrammer varierer i fokus på grunn av det brede spekteret av arbeid som er tilgjengelig innen feltet. Fargeteori og designteori er noen av de vanligste kursene. Angi et felt forkorter en liste over potensielle programmer, så det er nøkkelen til å velge et passende universitet.

  Mange jobber i tekstiler er tungt kommersielle, så grunnleggende regnskapsmessige ferdigheter dekkes i de fleste tekstildesignprogrammer, som er nyttige i de fleste forretningsområder. Digitale programmer som CAD blir lært for enklere tekstdesign, sammen med tradisjonelle metoder for håndtegning og maleri. Studentene kan også lære å lage mønstre fra grunnen av.

  Tekstildesign grader har ingen satt pris. Undervisningen er bestemt av skolens beliggenhet og andre faktorer. En bachelor vil kreve tre eller fire år for de fleste studenter, så beregne tilsvarende.

  En bachelor i tekstil design forbereder kandidater for jobber i en rekke kommersielle og mote næringer. Tekstil designere kan være ansvarlig for tekstilproduksjon, styre mønsteret, farger og materialer som brukes til tekstiler. Designere jobber også på den mer tekniske siden, i tekstil programmering og design mønstre gjennom programvare. Artisan tekstilproduksjon gjort for hånd er en posisjon i noen små bedrifter.

  Du kan tjene en bachelorgrad i tekstildesign fra en rekke universiteter rundt om i verden som tilbyr den. Hvis du har en pakket timeplan, se på grader opptjent på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.