Keystone logo

18 Bachelor Programmer i Pedagogikk Pedagogikk TESOL 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pedagogikk
  • Pedagogikk
  • TESOL
Studieretninger
  • Pedagogikk (18)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Pedagogikk Pedagogikk TESOL

Hvis du har fullført videregående skole og lurer på hva som er neste, kan du vurdere å melde deg på en bachelorgrad. Denne graden er en mulighet til å få mer inngående kunnskap om et felt som interesserer deg. En kandidat fra et bachelorprogram er ofte i større etterspørsel etter gode jobber. Det kan også fungere som en stepping stone til en mastergrad.

Hva er en bachelor i TESOL? En grad i TESOL, eller undervisning engelsk til talere av andre språk, forbereder nyutdannede til å evaluere læringsmetoder, identifisere egenskapene til språkoppkjøp, og anvende læringsstrategier for praktisk utdanning. Du kan ta kurs i engelsk forskning, kultur, språkutvikling og språkteori. Skoler gir også muligheter for studentundervisning og observasjon også.

Med en bachelor i TESOL kan du forbedre din egen kommando og kunnskap om det engelske språket. Andre ferdigheter TESOL nyutdannede kan anskaffe inkluderer evnen til å analysere en situasjon og anvende løsninger, kvaliteter som er nyttige i mange jobber.

Kostnadene for en bachelor i TESOL vil avhenge sterkt av den skolen du velger, sin plassering, og hvilken skole og avgift det har satt. Sammenlign institusjoner for å være sikker på at du velger den som kan gi den utdanningen du trenger.

Med en bachelor i TESOL, er den åpenbare karrieren å være engelsklærer, men det er andre muligheter. Du kan bli en programutvikler, en forretningsrådgiver, en multimedieprofessor eller en bibliotekar. Det er jobber i offentlig sektor for sosialarbeidere og flyktningforbindelser med TESOL-grader. Offentlige og private skoler trenger TESOL-lærere til å fungere som språkspesialister.

Det er mange steder du kan tjene en bachelor i TESOL. Hvis du trenger et fleksibelt alternativ, er det online kurs. Du kan også delta på skoler over hele verden. Hvis du er klar til å ta det første steget, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.