Keystone logo

6 Bachelor Programmer i Naturvitenskap Kjemi Toksikologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Naturvitenskap
  • Kjemi
  • Toksikologi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Naturvitenskap Kjemi Toksikologi

Bachelorgrad er en lavere grad som tar fire til fem år, generelt, for å fullføre. Som det høyeste nivået lavere grad, fokuserer den på teori og praksis innenfor et stort fagområde. Målet for de fleste bachelorutdanningene er å gi studentene en grunnleggende faglig fotfeste i feltet.

Hva er en Bachelor i toksikologi? Det er en bachelorgrad hvor stor studieprogram er utformet for å forberede studentene med den kunnskapen som trengs for å oppdage skadelige stoffer i mat, drikke, og selv menneskekroppen. Toxicology omfatter studier av både kjemi og biologi, og programmene omfatter de fagene sammen med spesifikke kurs i den unike vitenskapen om å studere skadelige eller giftige stoffer. Programmet har en tendens til å inkludere både teori og praktisk kunnskap om laboratorie teknologier som trengs for å utføre profesjonelt.

Fordelene med å forfølge denne graden er ganske grei.Som et spesialisert program som dekker behovene til en karriere feltet, er det utformet for å bedre forberede studentene på det feltet enn en mer generell grad i enten kjemi eller biologi ville være sannsynlig å gjøre.

Kostnader for studieprogrammene i toksikologi variere ganske mye fra universitet til universitet, men generelt de er sammenlignbare med andre programmer i skolen. For mer informasjon om kostnader for spesifikke universiteter, kontakte dem direkte.

Kandidater som fullfører Bachelor i toksikologi grader vanligvis finner seg godt forberedt for arbeid i laboratoriet. Mens kunnskapen i programmet er spesielt rettet mot å finne skadelige stoffer, pleier det også å overføre til andre entry-level laboratorium posisjoner også. De som velger å jobbe i bedrifter som er dedikert til deres spesialitet gjøre vanligvis ser bedre oppadgående mobilitet, skjønt.

Toksikologi programmer er delt inn i de som har en sterk laboratorium krav og de uten.For å finne de beste online programmer, søke etter skoler som ikke krever en sterk forpliktelse til lab klasser, de er mer sannsynlig å tilby sine hele programmet på nettet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.