Keystone logo

477 Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turisme og serviceindustri
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (477)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri

Motta en bachelorgrad kan være kulminasjonen av tre til fire års akademisk arbeid, og tjene denne graden kan hjelpe enkeltpersoner finne berikende jobbmuligheter, større ansvar på arbeidsplassen, og bedre betalende karrierer.

Hva er en Bachelor i reiseliv og Hospitality? En Bachelor i reiseliv og Hospitality streker virksomheten kunnskap som det gjelder for virksomheten innen reiselivsnæringen. Denne faglige programmet lærer elevene hvordan de skal bruke turisme som en kilde til positiv økonomisk, sosial og miljømessig endring i sine lokalsamfunn. Studenter i dette programmet ta klasser som dekker emner som menneskelige ressurser og facilities management, reklame og markedsføring, økonomisk planlegging, gjestfrihet lov og ledelsesmessige regnskap.

Tjene en Bachelor i Turisme og Hospitality kan være gunstig for akademikere i at det hjelper dem å forbedre sine ferdigheter på mange områder, spesielt ledelse, organisasjon og kritisk tenkning.Disse ferdighetene ofte at nyutdannede til å ha et bredere spekter av jobb valg samt et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere som ikke har grader.

Det økonomiske ansvaret for å tjene en bachelorgrad kan variere for hver elev og er avhengig av mange faktorer. På grunn av dette, blir elevene bedt om å kommunisere direkte med potensielle skoler for å være fullt klar over det økonomiske ansvaret i forbindelse med sin mastergrad.

Personer som uteksamineres med en Bachelor i reiseliv og Hospitality er ofte kvalifisert for en rekke stillinger innen turisme og reiseliv. Nyutdannede kan velge å jobbe som reisebyråer; resort ledere; hendelsen koordinatorer for hoteller og feriesteder; menneskelige ressurser ledere; markedsføring styremedlemmer for alpinanlegg, hoteller, eller cruise linjer; turguider; samfunnsplanleggere eller kulturell turisme regissører.

Hvis du er interessert i å jobbe i reiselivsnæringen, og deretter tjene en Bachelor i reiseliv og Hospitality kan være riktig for deg. For å komme i gang med en gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.