Keystone logo

58 Bachelor Programmer i Generelle studier Tverrfaglige studier 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Generelle studier
 • Tverrfaglige studier
Studieretninger
 • Generelle studier (58)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Generelle studier Tverrfaglige studier

  Å oppnå en bachelorgrad er en prestasjon som tar mye hardt arbeid og beslutsomhet av studenten. En bachelorgrad tildelt etter å ha gjennomført et studium i et bestemt fagfag, er det generelt gjennomførbart i løpet av fire års heltidsopplæring.

  Hva er en bachelor i tverrfaglige studier? Denne bachelorgrad er innen liberal arts og er oppnåelig som både Bachelor of Arts og en Bachelor of Science. Studentene kan velge hvilke felt de ønsker å kombinere, og skape egen studievei som er unikt for sine individuelle mål. Fra politikk til ledelse er det mange måter å mikse og matche sin utdannelse med denne grad. Denne studien er et attraktivt alternativ for personer som ønsker å forfølge mer enn ett fagområde eller som ønsker en mer individualisert karrierevei.

  Studenter som driver grad i tverrfaglige studier, finner ofte sine kritiske tenkning ferdigheter bedre samt mellommenneskelige kommunikasjonsevner, nyttige egenskaper i enhver karriere. I tillegg kan elevene også se en økning i produktivitet og motivasjon fordi de er i stand til å studere felt som er interessante for dem.

  Kostnaden for en bachelorgrad i dette feltet varierer fra en skole til en annen. Generelt bør man planlegge å fullføre ca. to år med en standard studieplan først før man går inn i et tverrfaglig studieprogram i ytterligere to år.

  Fordi denne bachelorgrad er så lett tilpassbar, er karrieremuligheter rikelig. En felles karrierevei for innehavere av en bachelorgrad på dette feltet er human resources coordinator. Å holde en bachelorgrad i menneskelige ressurser samt et annet felt, for eksempel bedriftsledelse eller informasjonsteknologi, gjør kandidater mer ønskelige for potensielle arbeidsgivere. Andre kandidater kan bli instruktører, bedriftsledere, journalister og andre karrierer som krever et bredt spekter av kunnskaper.

  En bachelor i tverrfaglig studier kan fås ved et lokalt universitet eller en over havet. I tillegg er elektroniske programmer også tilgjengelige. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.