Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Underholdningsbransje 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Forretningsstudier
 • Underholdningsbransje
Studieretninger
 • Forretningsstudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Forretningsstudier Underholdningsbransje

  En bachelorgrad er en av de første typer postsecondary utdanning at studentene kan motta. Under sitt studium, studenter ofte velger å konsentrere seg i en bestemt bransje, og noen ganger i løpet av en nisje i denne bransjen. Hvis elevene ønsker å ytterligere øke sin kunnskap, må de først få sin bachelor.

  Hva er en Bachelor i Entertainment Business? Studiet lærer elevene de operasjonelle, finansielle og markedsføring av underholdningsindustrien. Studentene kan velge å spesialisere seg i områder som film, TV eller dataspill. Begreper som bedriftsøkonomi og innhold utvikling for bestemte markeder er lært, og noen programmer tilbyr kandidater hands-on erfaring gjennom prosjekter og betalt praksisplasser. Den eventyrlystne student kan studere dette feltet internasjonalt, med mange skoler som tilbyr programmer undervist på engelsk.Fremmedspråklige oppfordres til å søke og ta engelskkunnskaper tester.

  Nyutdannede av en virksomhet underholdningsprogram vanligvis finne at de får praktiske ferdigheter som god ledelse og regnskap. Kurs vanligvis lærer de nyeste fremskritt innen digital teknologi, som studenter kan gjelde for deres personlige liv også. I tillegg er det mange muligheter til å jobbe internasjonalt og flytte opp til høyere avdelinger.

  Undervisningen varierer avhengig av institusjonen studentene velger. Internasjonale programmer er ofte dyrere for fremmed studenter. Underholdning virksomhet programmer vanligvis ta minst tre år å fullføre, og mange er i full gang og campus basert.

  Med en Bachelor i Underholdning, studentene har en rekke yrker i underholdningsindustrien åpne for dem. De kan velge å bli filmprodusenter eller prosjekt eller innholdet ledere.Andre muligheter er musikk ledere, medieledere og opphavsrett og royalty ledelse. Studentene kan også velge å starte sin egen underholdning ledelse bedrifter, eller forfølge karrierer i underholdnings magasiner og websider.

  Studenter bør forskning de tilgjengelige alternativene for dem og vurdere hva skolen kan tilby de beste muligheter for feltet de er interessert i. For å komme i gang i dag, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.