Keystone logo

1 Bachelor Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning Ledelsesfinans 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Ledelse
  • Etter- og videreutdanning / executiveutdanning
  • Ledelsesfinans
Studieretninger
  • Ledelse (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Popular locations

Bachelor Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning Ledelsesfinans

Bachelorstudiet representerer det høyeste nivået lavere grad eller sertifisering tilbys i de fleste felt. Det er generelt tatt for en av to grunner: enten studenten søker en karriere i feltet og ønsker å skrive det med en omfattende bakgrunnskunnskap av feltets historie og kunnskapsbase, eller studenten ønsker å fullføre en lavere grad som en del av en større jakten for en høyere grad.

Hva er en Bachelor i Executive Finance? Det er en lavere program spesielt utviklet for å veilede studenter som ønsker å gå inn i næringslivet i ledende roller ved å gi dem økonomisk kunnskap designet for å maksimere deres evne til å ta gode avgjørelser som styrer selskapene mot maksimal lønnsomhet. Det tar vanligvis fire til fem år med fulltidsstudier å fullføre, og den inneholder både generelle virksomhet kurs som ledelse og spesifikke kurs i økonomi fra perspektivet av arbeidsledere.

Fordelene med å tjene en Bachelor i Executive Finance er bedre forberedelse for økonomisk beslutnings på konsernnivå og mer spesifikk opplæring i ledelse og lederroller enn man ville finne i en generell siviløkonom.

Kostnader for en grad varierer ganske mye avhengig av en institusjon beliggenhet og struktur, men generelt, de samsvarer med kostnadene ved å komme på skolen for andre programmer. Størst potensielle skolenes grunnleggende skoleprofiler for mer informasjon.

Studenter som får en Bachelor i Executive Finance har en tendens til å arbeide i bedriftens stillinger, inn i arbeidsstyrken i ledende roller eller roller som skal veilede en mot en eventuell utøvende plassering. De jobber også i konsulentstillinger, og tilbyr utenfor innsikt til bedrifter som trenger veiledning med sin økonomi.

Online lavere studieprogrammene i utøvende finans er allment tilgjengelig fra de samme skolene som tilbyr sine i-seters alternativer.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.