Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Forretningsstudier Fast eiendom Utviklingsplanlegging 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Fast eiendom
  • Utviklingsplanlegging
Studieretninger
  • Forretningsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Forretningsstudier Fast eiendom Utviklingsplanlegging

En bachelorgrad er et studieprogram slik at studentene skal oppnå betydelig personlig og faglig vekst i et bestemt felt. De fleste programmene er mellom tre og fire år lang, utstyre studentene tjene med en helhetlig utdanning.

Hva er en Bachelor i Development Planning? De fleste urban planlegging bachelor 's studieprogrammene medføre kurs i samfunnsfag, politikk, etikk, og urbane anliggender. Studentene lærer om aktuelle økonomiske problemstillinger, politiske prosedyrer, bærekraft og boliger og kommersielle reguleringsplan restriksjoner. Spesifikke Kurstemaene kan inneholde miljøhensyn, samfunnet oppsøkende prosjekter og globalisering, budsjettering for urban vekst, analyse av urbane politikk, og arealbruk og utvikling. Fagene eksponere studentene til hvordan verktøyene i statsvitenskap, design, politisk analyse, og økonomi kan påvirkes til å påvirke betydelige miljømessige og sosiale forhold i USA og i utlandet.

Studenter tjener deres grad få en rekke ferdigheter som gagner deres personlige og profesjonelle liv. For eksempel, de lærer organisering, kommunikasjon, problemløsning og beslutningstaking ferdigheter for å fremme effektiv og rettferdig global endring.

Programkostnader variere mellom institusjoner, avhengig av plasseringen av universitetet og lengden på studiet. Studentene skal utforske alternativer for å sikre at programmet oppfyller sine mål og karriere mål.

Tjene en lavere grad i utvikling planlegging kan åpne dører til yrker innen ulike felt og disipliner i offentlig og privat sektor. Noen av disse jobbene kan være sivilingeniør, bygg landmåler, samfunnsutvikling manager, landskapsarkitekt, og sivil tjeneste administrator. Programmet kan også gi et grunnlag for studenter forbereder seg til masterstudier i planlegging, jus, urban design, og offentlig politikk.

Finne tid til å forfølge mål om å tjene en høyere utdanning grad er enklere med fleksibilitet og bekvemmelighet av online programmer. Internett-baserte kurs gir studentene til å melde hvor som helst i hele verden. For mer informasjon, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.