Keystone logo

42 Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Utviklingsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Utviklingsstudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (42)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Utviklingsstudier

Etter at du har mottatt videregående opplæringsdiploma, kan du vurdere å melde deg på en bachelorgrad, hvis du ønsker å øke jobbmulighetene. Denne graden gir spesialisert kunnskap og jobbferdigheter som ofte gjør kandidater mer attraktive for arbeidsgivere. En bachelorgrad forbereder også studentene til å videreutvikle sin utdanning på master- eller PhD-nivå.

Hva er en bachelor i utviklingsstudier? Dette studiet lærer elevene om kompleksiteten av økonomisk vekst i samfunn. Det er et tverrfaglig program som tilbyr kurs som antropologi, sosiologi, verdensgeografi, kjønn og utvikling, og mikroøkonomi. På enkelte institusjoner kan du velge et geografisk område i verden som du vil fokusere på. Det er vanlig å fullføre programmet med et stort forskningsprosjekt.

I et bachelorstudium i utviklingsstudier får mange studenter sterke ledelses- og kommunikasjonsevner. De kan også bli bedre forhandlere, som er i stand til å forstå komplekse problemer. Disse ferdighetene er svært verdifulle i alle deler av livet.

Før du registrerer deg i et Bachelor i utviklingsstudier, må du sørge for at du forstår prisen. Hver skole har egen undervisning og avgifter, og det er mange faktorer som påvirker utgiftene. Undersøk alternativene dine grundig.

Som kandidat med en bachelorgrad i utviklingsstudier, vil du være forberedt på å jobbe i et bredt spekter av karrierer. Dine valg kan omfatte internasjonal prosjektdirektør, stipendiat, akademisk forsker, utvikler av statsstøtteprogrammer eller offiser for en NGO. Du kan bli en programkoordinator eller kontakt for regjeringer med kontorer i utlandet, som de som er i ambassader eller militære installasjoner.

Bachelor i utviklingsstudier programmet tilbys av mange institusjoner. Du bør vurdere både lokale skoler og utenlandske muligheter. Kom i gang i dag. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.