Keystone logo

3 Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Vinindustri 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studiet av mat og drikke
  • Mat- og drikkevarevirksomhet
  • Vinindustri
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Vinindustri

En bachelor er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Et program fokuserer ofte på generelle liberal arts fag samt spesifikke klasser skreddersydd for å få studenter klar for en fremtidig jobb.

Hva er en Bachelor i Wine Business? Dette programmet er laget for studenter som har en gründer ånd og ønsker å bli involvert med vin virksomheten. Hvert program vil variere, men klassene vil ofte inneholde en blanding av vin og gastronomiske studie, og forretningskonsepter. Studentene skal utforske vinindustrien og lære gjeldende ferdigheter som kommunikasjon, økonomistyring, markedsføring, produksjon, markedsføring og ledelse. Mange programmer vil tilby internship muligheter for å praktisere sine ferdigheter i den virkelige verden.

Studenter som forfølge en grad i vin virksomhet lære mye om business og ledelse, som er gunstig både i deres profesjonelle og personlige liv.Lære om vin utsetter dem også til mange forskjellige områder av verden, noe som gjør det mulig for dem å reise og bli mer kulturelt mangfoldig.

Den undervisning og avgifter i forbindelse med å tjene en vin siviløkonom kan variere fra en institusjon til en annen. Det finnes en rekke internasjonale skoler som tilbyr dette programmet, og kostnadene avhenger av plasseringen av skolen, program varighet, og internship avgifter.

Nyutdannede med en bachelor-grad i vin virksomhet kan arbeide i en rekke forskjellige kapasiteter. Noen kan velge å jobbe med spesifikke vin beslutningstakere for å hjelpe dem med å bygge, marked og selge sitt produkt. Andre kan velge å jobbe for vin og brennevin fordelings selskaper til å bruke sine ferdigheter på detaljsiden. Entreprenører som har andre ferdigheter og erfaring i serverings riket kan selv velge å åpne sin egen vinbutikk, vinbar, eller restaurant.

Hvis vinen virksomheten er av interesse for deg, begynner å sammenligne skoler akkurat nå.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.