Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 22 BBA i Entreprenørskap 2023/2024

22 BBA Programmer i Entreprenørskap 2023/2024

Oversikt

En Bachelor of Business Administration (BBA) er en lavere grad som forbereder studentene for fremtidige karrierer i privat sektor. Programmer varer vanligvis fra tre til fem år.

Et populært programfokus for BBA-studenter er entreprenørskap. Hva er en BBA i entreprenørskap? Denne graden innebærer et bredt spekter av opplæring og erfaring, og er designet for å forberede studentene for å starte og administrere sine egne virksomheter. I lys av de mange ansvarene som er forbundet med å drive en bedrift, er læreplanen for entreprenørskapsprogrammer ofte omfattende, inkludert klasser innen datavitenskap, markedsføring og regnskap. På programmets siste år er kursene ofte mer fokusert mot bedriftsledelse selv, blant annet klasser i driftsledelse, human resource management og forretningsetikk.

Hovedfordelen ved å oppnå en BBA i entreprenørskap stammer fra denne brede læreplanen. Nyutdannede har muligheten til å gå videre til høyere utdanning eller gå direkte inn i næringslivet, men i begge tilfeller er de faktisk godt rustet til å være gründere.

Kostnaden for en BBA-grad i entreprenørskap er svært variabel, avhenger delvis av programmets plassering og lengde. Kontakt individuelle skoler for spesifikk informasjon om innskrivningskostnader.

Denne spesielle graden er omsettelig i mange mulige karrierer, inkludert bedriftsledelse og rådgivning. Klagen til læreplanen er det som lærer utdannet hvordan man skaper karrieremuligheter for seg selv. Enten du er interessert i å starte din egen bedrift, hjelpe eksisterende bedrifter å omstrukturere og utvide, eller en annen karriere som også bygger på sterk ledelse og innovasjon, kan læreplanen for et BBA-program i entreprenørskap sikkert hjelpe deg med å forberede deg på disse karriereveiene .

Hvis du vurderer å inngå i et BBA-program, er en grad i entreprenørskap et sterkt valg. Registrering for et nettbasert program kan være et spesielt praktisk alternativ for mange studenter fordi uansett hvor du bor, er det mange online-programmer tilgjengelig for å velge. Vi hjelper deg med å finne programmet som passer dine mål ved å gi en omfattende liste over skoler og programmer som tilbyr BBAer over hele verden. For å begynne å forfølge din grad, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • BBA
  • Forretningsstudier
  • Entreprenørskap
Studieretninger
  • Forretningsstudier (22)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat