Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 6 BBA i Eventledelse 2024

6 BBA Programmer i Eventledelse 2024

Oversikt

En Bachelor of Business Administration er gitt til enkeltpersoner ved gjennomføring av et program som inkluderer grunnleggende business klasser og avanserte kurs med spesielt fokus. Grad programmer kan være ferdig om tre til fire år.

Hva er en BBA i Event Management? Det er et spesialiseringskurs som fokuserer på bruk av ledelsesevner for å utvikle, planlegge, markedsføre og organisere hendelser. Grunnleggende kurs kan omfatte markedsføring, logistikk og psykologi. Studentene lærer å sette budsjett og kjøpe materialer. Prosjektledelse prinsipper kan dekkes i mange av klassene. Læreplaner inkluderer ofte event innovasjon, strategisk ledelse og effektiv meldingstjenester. Spesialitetsklasser kan konsentrere seg om ulike næringer som bruker hendelser, for eksempel reise og turisme, hotellgjest og planlegging og utvikling.

Problemløsing er en viktig ferdighet som vellykkede event management kandidater anskaffer. Kreative tenkningshjelpemidler utstiller utvikling og styring av tidslinjer. Organisasjonsferdigheter kan brukes til fordel for karriere og dagligliv.

Som skolene varierer, så gjør programkostnader. Det anbefales at potensielle studenter kommer i kontakt med interessentskolen for dagens læreplan og krav og å spørre om økonomisk bistand og stipendsmuligheter.

En BBA i Event Management kan resultere i karrieremuligheter i event management firmaer, konferansesentre og hoteller. Turisme er en vekstindustri, med økende etterspørsel etter talentfulle fagfolk i mange stillinger, for eksempel reiseguide, produktutviklingsdirektør og logistikkspesialist. Menneskelige ressurser ledere og finansielle kontrollører er vanligvis nødvendig i sport og hendelse næringer. Møte- og hendelsesplanleggere med gjestfrihetserfaring kan finne tilfredsstillende karriere i by- eller målmarkedsføring.

Å tjene en BBA i Event Management kan starte vellykkede karrierer i en rekke bransjer. Utdanningsinstitusjoner tilbyr denne graden over hele verden. On-site og online-programmer tilbyr fleksibilitet og bekvemmelighet for arbeidende fagfolk. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • BBA
 • Ledelse
 • Eventledelse
Studieretninger
 • Ledelse (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat