Keystone logo

1 BBA Programmer i Finansiell økonomi 2024

Filtre

Filtre

 • BBA
 • Økonomistudier
 • Økonomistudier
 • Finansiell økonomi
Studieretninger
 • Økonomistudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  BBA Programmer i Finansiell økonomi

  I en Bachelor of Business Administration (BBA) program, elevene lære kommunikasjon, business beslutningsprosesser og ledelsesmessige ferdigheter. En BBA grad, noe som vanligvis tar rundt fire års studier for å fullføre, fokuserer på bedriftsøkonomi og handel. Mens generelle virksomhet kurs tilbys, kan studentene også velge å spesialisere seg i et bestemt område og ta videregående kurs i deres konsentrasjon.

  Hva er en BBA i finansiell økonomi? I dette programmet, kan studentene studere emner, inkludert finans, økonomi, markedsføring, statistikk, investeringer og ledelsesmessige regnskap. De kan også lære om internasjonal handel, samt økonomisk planlegging for bedrifter som har virksomhet som er utenlands. Ikke bare kan elevene bli kjent med det internasjonale penge miljø, men de kan også lære det grunnleggende av business og entreprenørskap.

  De studerer finansiell økonomi kan få verdifull kompetanse som kan brukes i flere aspekter av livet, slik som ledelse og innovasjon. Nyutdannede bør også være forberedt på å skaffe seg en entry-level karriere eller forfølge videre utdanning i business.

  Kostnaden for å fullføre en BBA i finansiell økonomi kan variere avhengig av institusjonen som tilbyr studiet og studielandet. For mer informasjon om kostnader ved disse programmene, kan du kontakte inntakskontoret på skolen som tilbyr graden.

  Når studentene har tjent en bachelorgrad i finansiell økonomi, er de forberedt på å finne en karriere i regjeringen eller privat sektor. Disse mulighetene inkluderer ofte stillinger som finansanalytiker, ledelse analytiker, utlån offiser, bank sensor eller budsjett analytiker.Nyutdannede kan bli tilbudt stillinger for det lokale, statlige eller føderale regjeringen i en rekke avdelinger, som det amerikanske handelsdepartementet, Department of Defense eller Department of Justice.

  De som er interessert i å studere finansiell økonomi bør vurdere å ta online klasser. Dette gjør at studenter over hele verden som har en fleksibel timeplan og flytte i sitt eget tempo. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.