Keystone logo

31 BBA Programmer i Internasjonal forretningsadministrasjon 2024

Filtre

Filtre

 • BBA
 • Forretningsstudier
 • Forretningsledelse
 • Internasjonal forretningsadministrasjon
Studieretninger
 • Forretningsstudier (31)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  BBA Programmer i Internasjonal forretningsadministrasjon

  En BBA (Bachelor of Business Administration) er en lavere grad at studentene forfølge for å gå inn i verden av virksomheten. Klasser kan tas på nettet, på handelshøyskoler, eller i forretnings avdelinger ved offentlige universiteter.

  Hva er en BBA i International Business Administration? Dette programmet forbereder studentene på en karriere i globale forretningspraksis. Hvert program vil variere, men studentene kan ta klasser som fokuserer på praktiske og teoretiske problemstillinger i både regionale og globale organisasjoner for å utstyre dem med virkelige verden kunnskap. Utdanning kan også innebære sosiale og etiske ansvar involvert i forretningsskikk. Klassene kan inkludere internasjonal markedsføring, regnskap, internasjonal business logistikk, tverrkulturell ledelse, internasjonal finans, global konkurransestrategi, og forhandlinger og konflikthåndtering.

  Fordi dette programmet har et internasjonalt fokus, studenter nytte ved at de møter medstudenter og lærere fra hele verden, noe som forbedrer deres kulturell opplevelse. Nyutdannede kan velge å jobbe i mange områder av verden, og i hvilken grad forbereder dem også til å gå på for å tjene en avansert grad.

  En Bachelor i International Business Administration kan være tjent på skoler over hele verden. Kostnadene forbundet med en grad vil variere avhengig av varigheten av programmet, plasseringen av skolen, og andre avgifter. Forskning noen institusjoner og deretter snakke med dem direkte om hva du kan forvente økonomisk.

  Tjene en BBA i International Business Administration gir kandidatene en sterk base for en rekke internasjonale posisjoner. Noen kan velge å gå inn i arbeidsstyrken i salg stillinger eller lavere lederstillinger i internasjonale selskaper. Fagområder kan omfatte regnskap, human resource management, markedsføring og salg, eller finans.Noen studenter også velge å forfølge sin MBA før å finne en karriere.

  Ikke kaste bort mer tid. Begynne å lete etter den perfekte International Business Administration programmet akkurat nå. Ved hjelp av vår online database, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.