Keystone logo

23 BSc Programmer i Bedriftsinformasjonssystemer 2024

Filtre

Filtre

 • BSc
 • Teknologi
 • Informasjonssystemer
 • Bedriftsinformasjonssystemer
Studieretninger
 • Teknologi (23)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  BSc Programmer i Bedriftsinformasjonssystemer

  Bachelor of Science programmene kommer i mange former, med de fleste av dem krever at du ta ulike naturfag og matematikk kurs. Når du sikre din lavere grad, er du fri til å fortsette din postsecondary utdanning eller starte din karriere.

  Hva er en BSc i Business Information Systems? Dette programmet er laget for de som ønsker å bli dyktigere i business teknologi eller komme videre i verden av informasjonsteknologi. Når du har fullført programmet, bør du være i stand til å designe og utvikle informasjonssystemer løsninger, megle problemer mellom teknologileverandører og kunder, og vurdere de mange aspekter av virksomheten informasjonssystemer. Mange av kursene du tar, for eksempel forretningssystemanalyse, informasjonssystemer prinsipper, og database management, undervise og forsterke grunnleggende av virksomheten informasjonssystemer.

  Teknologi er alltid i en tilstand av forandring.Ferske innovasjoner blir oppdaget, og det industrielle miljøet skifter i kjølvannet av dem. Virksomheten informasjonssystemer programmet gir deg kompetanse til å forstå den nåværende tilstanden i bransjen. Dessuten hjelper det deg å skille seg ut i arbeidsmarkedet ved å forbedre den teknologiske ferdigheter.

  Programmet tar alt fra tre til fem år å fullføre. Kostnaden for påmelding varierer fra skole til skole; anbefales det at du tar kontakt med din foretrukne college for å bestemme undervisning og ulike avgifter.

  Feltet av informasjonssystemer har vokst de siste årene, og dens ekspansjon forventes å fortsette. Med en bachelorgrad i business informasjonssystemer, har du mange karriereveier åpne for deg. Mange kandidater arbeider som teknologi konsulenter, informasjon ressurs ledere og forretningsanalytikere. Som du er mest sannsynlig klar, har verden blitt svært avhengig av teknologi.På grunn av denne avhengigheten, er enkeltpersoner som har erfaring med teknologi svært ønsket av arbeidsgivere.

  Det er mange internasjonale skoler som tilbyr programmer i virksomheten informasjonssystemer, og online-kurs er også tilgjengelig. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.