Keystone logo

Filtre

 • BSc
 • Biovitenskap
 • Biovitenskap
Studieretninger
 • Biovitenskap (10)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  10 BSc Programmer i Biovitenskap 2024

   BSc Programmer i Biovitenskap

   En Bachelor of Science (BSc) er tildelt til studenter ved gjennomføring av et bachelorprogram i et vitenskapelig felt. Graden viser at innehavere har brukt flere år på å fokusere sine studier på feltet for å forberede seg på en karriere.

   Hva er en bachelor i biovitenskap? I dette programmet får studentene utdannelse i mange forskjellige fagområder knyttet til levende organismer, inkludert biologi, biokjemi og mer. Studiet i programmet inneholder vanligvis en blanding av forelesninger og laboratorieperioder. Under laboratorier deltar lærde i eksperimenter som tillater dem å bruke det de har lært under forelesninger i praksis, i motsetning til teori. Studentene lærer å gjennomføre et eksperiment, registrere resultater og skrive opp et papir som oppsummerer resultatene.

   De i et biovitenskapsprogram lærer ofte mange verdifulle ferdigheter for å forberede dem profesjonelt og i deres personlige liv. Disse ferdighetene inkluderer disseksjon, observasjonsbevissthet og kommunikasjonsevner som trengs for å arbeide effektivt med laboratoriepartnere.

   Å velge riktig institusjon er en viktig beslutning for en student som søker en bachelor i biovitenskap, da kostnadene fra skole til skole er store. Det anbefales å kontakte flere skoler som tilbyr programmet for å finne en god økonomisk passform.

   Å tjene en bachelor i livsvitenskap er ment å forberede en student for en rekke jobber i det vitenskapelige samfunn. I tillegg til å bli forsker, kan kandidater fokusere sin karriere på et bestemt fagområde for biologisk studie som samsvarer med deres interesse, for eksempel marine biologi eller mikrobiologi. Graden kan også fungere som det første trinnet i en medisinsk karriere som enten en lege eller en veterinær, eller det kan brukes til en stilling som studerer dyr som en zoolog.

   Mange universiteter over hele verden tilbyr en bachelor i biovitenskap. De som ikke har et program i nærheten, eller foretrekker evnen til å passe sine studier rundt de andre hendelsene i livet, kan til og med tjene sin grad online. For å finne din perfekte kamp, ​​søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.