Keystone logo

617 BSc Programmer i Forretningsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Forretningsstudier
Studieretninger
  • Forretningsstudier (617)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BSc Programmer i Forretningsstudier

Et program som tilbyr en Bachelor of Science (BSc) i Økonomi, Ledelse og Administrasjon gir studentene en grunnleggende forståelse av økonomi. Dette grad åpner døren til lovende karriere som arbeider innen selskaper og er et godt alternativ for dem som er interessert i business management og administrasjon.

En prospektiv student kan undres, hva er en BSc i Økonomi, Ledelse og Administrasjon? Når du arbeider mot mottar denne graden, studenter generelt studere temaer knyttet til to hovedområder. Først skal de studere bedriftsøkonomi, som omfatter emner som økonomistyring, bedriftsøkonomi, regnskap, og organisering. De vil også ta kurs i samfunnsøkonomi, inkludert fag som grunnleggende økonomisk teori og politikk.

En virksomhet, økonomi og administrasjon grad gir nyutdannede ferdigheter og kunnskap de trenger for å møte felles utfordringer i et selskap og utvikle ideer og prosjekter. Med denne graden, kan enkeltpersoner være verdifulle eiendeler i næringslivet.

Kostnaden og lengden på dette programmet varierer mellom institusjoner. Ved å kontakte en bestemt skole, kan en potensiell student finne ut mer om de økonomiske og logistiske detaljer.

De som mottar en bachelorgrad i Økonomi, Ledelse og Administrasjon vil være forberedt for en rekke yrker i næringslivet. Disse karrierer kan omfatte bedriftens ledelse, menneskelige ressurser, og markedsundersøkelser. Fordi virksomheten er en svært konkurransedyktige feltet, har en grad gjør individer betydelig mer attraktive prospekter til arbeidsgivere.

Online kurs gjør studieprogrammene problemfri.Ved å ta kurs på nettet, kan elevene ta imot planene sine og forpliktelser samtidig tjene sine grad fra hvor som helst i verden. Vår database inneholder informasjon om et stort antall programmer, og kan bidra til å forenkle valgprosessen. For å begynne å se etter den institusjon som vil være riktig for deg, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.