Keystone logo

32 BSc Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Forretningsstudier
  • Entreprenørskap
Studieretninger
  • Forretningsstudier (32)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BSc Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap

Hvis du tenker på å starte din høyere utdanning, er en bachelor 's grad sannsynlig det første målet. Det grunnleggende som vektlegges her bane vei for din karriere. Studenter som er spesielt opptatt av sitt felt kan fortsette sin utdanning ved å tjene en master 's grad.

Hva er en BSc i entreprenørskap? Denne store handler om å bygge en bedrift 'fundament. Områder i studien omfatter vanligvis små business management, prosjektledelse bygg, ledelse og innovasjon. Det er også viktig for enhver entreprenør å forstå det grunnleggende om hva som gjør en mulighet showet potensial. I tillegg til å gjenkjenne muligheter, skal studentene lære å hjelpe vokse bedrifter fra grunnen av. Fokus er ofte også vekt på digital markedsføring eller andre sosiale aspekter. Både studenter som er interessert i å hjelpe eksisterende bedrifter og starte sin egen kan ha nytte av å tjene denne graden.

En virksomhet 'skapelse er en spennende tid for alle involverte.Studerer entreprenørskap fordeler elevene ved å plassere dem i posisjon til å hjelpe andre og seg selv lykkes i dette spennende arrangementet. Kritisk tenkning, er ledelsesmessige og kommunikasjonsevner tungt vektlagt.

Det er mange faktorer som påvirker hvor mye det vil koste å melde deg på en entreprenørskap program, inkludert skole, program, country, lengde på studiet, heltid eller deltid status, og enten online eller offline kurs er tatt. Forskning før du melde deg er klok.

Det er to store måter å bruke din entreprenørskap bachelor 's grad. Mange nyutdannede velger å starte sin egen virksomhet, og programmet absolutt ikke forberede dem til å gjøre nettopp det. De fleste studenter, men er i glimrende posisjon til å være ansatt ved å utvide eksisterende bedrifter. Når en bedrift ikke utvide, de ofte leie noen til å administrere, eie, drive eller utvikle sin nye gren. Dette business venture kan være en utrolig mulighet for entreprenør fagfolk.

Hvis du ønsker å bli en gründer, starte utdanning i dag. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.