Keystone logo

Filtre

 • BSc
 • Naturvitenskap
 • Fysikk
Studieretninger
 • Naturvitenskap (102)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

102 BSc Programmer i Fysikk 2024

  BSc Programmer i Fysikk

  En Bachelor of Science er en lavere grad i områder knyttet til matematikk, engineering, og vitenskap. Det gir som regel studentene en god oversikt over sine utvalgte felt og familiarizes dem med høyskole-nivå laboratoriearbeid og den foretrukne metode for å skrive vitenskapelige rapporter. Disse ferdighetene kan da bli tatt inn til arbeidslivet, eller overføres og brukes i høyere studier.

  De som leter etter et svar på spørsmålet om hva som er en BSc i fysikk må først forstå at innen fysikk kan grovt deles inn i to grener: teoretisk og anvendt. Teoretisk fysikk omhandler immaterielle formler og nye utbygginger, mens anvendt fysikk tar denne utviklingen og finner praktiske bruksområder for dem. De fleste bachelorprogrammene røre på begge grener, men ikke fokusere for mye på heller, slik at studentene skal få et inntrykk av hvilket område de er best egnet.

  En Bachelor i fysikk kan utnyttes til videre studier i enten naturfag eller matematikk. Det er et godt respektert program som er generelt etterspurt i arbeidslivet. Fysikkstudiene holdes ved hjelp av en rekke metoder, inkludert forelesninger og laboratoriearbeid for å gi studentene et bredere perspektiv på feltet.

  Kostnaden for en Bachelor i fysikk varierer avhengig av hvilken institusjon du velger å delta. Du kan vanligvis forvente å betale minst fire år med undervisning, samt kostnadene for bøker og lab avgifter.

  De fleste studenter med en bachelorgrad i fysikk velger å gå inn i enten forskning eller undervisning. Forskning kan gjøres på enten offentlige eller private laboratorier, selv om undervisningen må vanligvis skje på elementære eller videregående nivå dersom studenten velger å forfølge en høyere grad i fysikk.

  &nbsp

  Mange fine skoler tilbyr en bachelorgrad i fysikk på nettet. Dette åpner opp antall institusjoner du kan delta for å få graden, og gjør det også mulig å studere på en mer fleksibel timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.