Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 20 BSc i Geografi 2023/2024

20 BSc Programmer i Geografi 2023/2024

Oversikt

En Bachelor of Science kan være et godt valg av grad hvis du er interessert i å studere et fag som hovedsakelig er vitenskapsbasert. Det kan ta mellom tre og fem år å tjene denne typen grad, avhengig av hvilken skole du går på.

Hva er en BSc i Geografisk Vitenskap? Programmer for denne graden fokuserer på geografi, eller studiet av jordens fysiske egenskaper, økosystemer og mennesker. Du kan også fullføre en rekke kursarbeid ment å lære deg nødvendig ferdigheter og informasjon om vitenskap og andre fag som kanskje ikke er strengt geografi-baserte. Noen vanlige temaer kan omfatte fjernvarsling, verdenspolitikk, klimatologi og studier av ulike miljøer og hvordan de samhandler.

Kartleesevnen du får ved å studere geografiske fag, kan komme til nytte når du reiser til nye steder. Kunnskap om verdenspolitikken kan hjelpe deg med å forstå ting du hører om i nyhetene, og å lære om vitenskapelig resonnement kan hjelpe deg med å gjøre logiske beslutninger i ditt daglige liv.

Kostnaden for kurs kan variere fra skole til skole. Det kan hende du må gjøre ytterligere undersøkelser for å bestemme hvor mye din BSc vil koste.

Å ha en grad i geografiske fag kan hjelpe deg med å møte kravene til flere forskjellige jobber. Du kan finne en jobb som landmåler, kartograf eller miljøplanlegger, og bidra til å ta viktige beslutninger for bygging eller landadministrasjon. Når du har BSc, kan du også velge å forfølge høyere grad i geografisk vitenskap og til slutt være kvalifisert til å jobbe som professor, miljøforsker eller til og med romforsker. Noen andre jobbmuligheter kan omfatte å jobbe som forsker eller forskningsassistent.

Du kan finne alternativer for å tjene din grad på universiteter i ditt land eller på skoler rundt om i verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • BSc
  • Naturvitenskap
  • Geografi
  • Geografi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat