Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 279 BSc i IT 2023

279 BSc Programmer i IT 2023

Oversikt

I dag har alle næringer blitt helt pålitelig på datamaskiner. Det kan være en dårlig ting når systemene går ned (som de ofte gjør) og ansatte er i hovedsak igjen scrambling for å fullføre sitt arbeid. Likevel, hvis du er en informasjonsteknologi (IT) profesjonell, det er en stor ting. Slik avhengighet sikrer at tjenestene vil alltid være i høy etterspørsel. Hvis du ønsker å arbeide i dette feltet, kan en Bachelor of Science (BSc) i IT være akkurat det du har lett etter.

I dagens verden, innfall mest alle seg å være dataeksperter. Dette kan føre noen til å stille spørsmål ved det er en bachelorgrad i IT og hvorfor ville du trenger det. Hva er det er sjansen til å få en grunnleggende kunnskap om informasjonssystemer og hvordan de integreres med større nettverk. Denne kunnskapen kommer i svært hendig når systemene svikter og disse koblingene må re-etablert.Kursene du tar som en del av din BSc programmet vil presentere deg med reelle scenarier i håndteringen av systemer og klienter som du arbeider for å gjenopprette sin informasjonsdeling evner.

Når systemene svikter eller nettverk trenger å integreres, arbeidsgivere ønsker IT-fagfolk som har erfaring går utover bare klasserommet. Din studium kan tilby deg muligheter til å jobbe side ved side med fagfolk, noe som gir deg den erfaringen du trenger for å tilfredsstille arbeidsgivers krav.

Altfor mange mennesker lar kostnadene for høyere utdanning for å holde dem fra å få en grad. Dersom finansiering av skolegang er en utfordring til deg, snakke med noen på innsiden av avdelingen du ønsker å studere om økonomisk støtte muligheter.

Etterspørselen etter IT-profesjonelle har aldri vært større.Med din BSc i IT, kan du være kvalifisert til å arbeide i disse stillingene over bokstavelig talt alle felt, inkludert business, finans, og helsetjenester samt for private og statlige organisasjoner.

&nbsp

Hvis du tenker på å gjøre det til en karriere, hva bedre måte å forstå nettverksmiljøet enn gjennom en online studiet ?. Instruktører være tilgjengelig via e-postkorrespondanse som du jobber sammen med dem og andre i verdens største klasserom. Hvis du arbeider i IT er hva du ønsker å gjøre, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • BSc
  • Teknologi
  • IT
Studieretninger
  • Teknologi (279)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat