Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 14 BSc i Luftfartsteknikk 2023

14 BSc Programmer i Luftfartsteknikk 2023

Oversikt

En Bachelor of Science grad er en lavere grad som tar omtrent fire år å fullføre. Mottakere av denne graden studerer ofte tekniske og vitenskapelige fagområder.

Hva er en BSc i flyteknikk? Luftfartsteknikk er et fagområde med fokus på aerodynamiske egenskaper, flydesign og mekanikk. Studenter som driver en grad i dette området vil trolig fullføre kurs i kalkulator og fysikk samt prinsipper for ingeniørfag. Ekstra kurs kan fokusere på luftfart lov, luftfart historie eller hands-on mekanisk diagnose og reparasjon teknikker. Noen programmer kan også tillate studenter å spesialisere seg i en bestemt type utstyr, for eksempel helikoptre, militære fly eller kommersielle jetfly.

Personer som driver en BSc i flyteknikk kan utvikle sterke kommunikasjons- og problemløsende ferdigheter. Vellykkede kandidater kan også mestre muligheten til å effektivt engasjere seg i lagarbeid. Forbedre disse evnene kan gi vellykkede studenter livslang fordeler.

Det er vanskelig å anslå kostnadene ved å skaffe seg en BSc i flyteknikk, fordi den varierer fra en skole til en annen. Fremtidsstudenter skal undersøke spesifikke programmer for å få et mer detaljert estimat av kostnaden for denne graden.

Arbeidsgivere innen luftfartsindustrien foretrekker vanligvis kandidater som har minst en bachelorgrad, og det finnes en rekke mulige karrieremuligheter for gradsmottakere. Vellykkede studenter kan muligens søke sysselsetting både i militær og privat sektor. Nyutdannede kan finne jobbmuligheter i stillinger som forskere, flytrafikkledere, designingeniører og utviklere av luftfart. De kan også være ansatt som piloter, maskiningeniører eller teknikere som er ansvarlige for installasjon, vedlikehold og reparasjon av luftfartsutstyr. Enkelte individer kan også få muligheten til å forfølge ulike lærerstillinger.

Mange skoler over hele verden tilbyr bachelorprogrammer innen luftfartsteknikk. For å begynne reisen, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • BSc
  • Luftfart
  • Luftfartsteknikk
Studieretninger
  • Luftfart (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat