Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 11 BSc i Marin forvaltning 2023

11 BSc Programmer i Marin forvaltning 2023

Oversikt

En bachelorgrad er det første skrittet til en karriere innen realfag. Studenter som tjener en bachelorgrad kan fungere i sine områder av interesse eller søke å oppgradere skolen til å øke sin fortjeneste og utviklingsmuligheter i sine valgte karrierer.

Hva er en BSc i Coastal and Marine Management? Kyst-og Marine Management er et mangfoldig felt, og utdanninger i dette området gjenspeiler et spekter av interesser. Rederier som bruker porter, ingeniører som utvider kystlinjer, og miljømessige forskere som overvåker effekter av menneskelig utvikling på vassdrag er bare noen av de fagfolk som arbeider påvirker kyst- og havområder. Bachelorutdanningen i kyst- og marineledelsen ser på samspillet mellom de mange bruksområder og krav mennesker satt på nearshore og offshore ressurser. Mange programmer fokus på langsiktig bærekraftig bruk av kyst- og marine miljøer.

Nesten halvparten av verdens befolkning bor i nærheten av kystlinjer og avhenger av havet for en levende. En grad i kyst-og marine ledelse lærer livsferdigheter som ser kritisk på problemer som oppstår fra motstridende krav og finne strategier for å forene ulike samtaler for ressursbruk. I tillegg, de med en BSc grad generelt har lettere for å finne arbeid og tjene mer enn de uten en grad eller med en mindre grad.

Kostnaden for å delta på en kyst og marint management program varierer mye mellom skoler. Når de bestemmer seg på verdien av et program, skal studentene vurdere deres spesifikke mål mot de mulighetene hver skole tilbyr å arbeide i sine spesielle områder av interesse i kyst- og marin forvaltning.

Mangfoldet av interessenter i bruk av maritime ressurser gjør en Bachelor i Coastal and Marine Management er et utmerket utgangspunkt for en rekke yrker.Offentlige etater, bedrifter og non-profit organisasjoner alle trenger folk med en forståelse av problemene rundt den felles bruk av marine og kystnære farvann.

Som verdens befolkning fortsetter å vokse og kravene på havet ressurser øker, gjennomtenkt forvaltning av kyst- og havressurser vil fortsette å spille en avgjørende rolle for bedrifter, myndigheter og privatpersoner. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • BSc
 • Miljø og energifag
 • Marin forvaltning
Studieretninger
 • Miljø og energifag (11)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat