Keystone logo

143 BSc Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Ingeniørfag
  • Maskinteknikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (143)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BSc Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk

Mange studenter med en egen evne til fysiske systemer slik som de som liker bil reparasjon, konstruksjon, eller relaterte aktiviteter ofte velger å forfølge en BSc (Bachelor of Science) i Mechanical Engineering (ME). ME elevene forberedt på å designe og implementere et bredt spekter av fysiske systemer for virksomheter som spenner fra små komponentfabrikker til storskala utstyr hus.

Hva er en BSc i Mechanical Engineering? En mekanisk program tog studenter i alle aspekter av fysiske systemer, fra maskiner til gass- og væskestrøm. En mekanisk ingeniør lærer å dikte deler, velge riktig materiale, analysere stress, og bestemme pålitelighet. Noen spesialiserer seg på væskesystemer der de designe transportsystemer for en bestemt fluidstrømning ved presise temperaturer og trykk. Nyutdannede lære å ta spesifikasjonene for et fysisk system og oversette dem til arbeids deler.

Mekaniske ingeniører utgjør hjertet av designteamet for en komponenter huset.I en elektronikkfirma, Mes designe husene, montering av maskinvare og grensesnitt maskinvare for komponenter. De utfører en lignende funksjon i mange typer av produksjons-bedrifter. Som sentrale gruppemedlemmer, de er verdifulle medarbeidere med betydelig oppadgående mobilitet.

Kostnadene for en mekanisk ingeniør grad variere betraktelig ved institusjonen. Men i tillegg til skolepenger, kan studenter forvente å betale lab og materielle avgifter for sine prosjekter. De fleste programmer vare fra tre til fem år.

Mekaniske ingeniører utføre viktige funksjoner i en rekke selskaper. For eksempel kan en antenne produsent synes primært å være en elektronisk utforming, men mekaniske ingeniører må utforme metallkonstruksjoner som danner hjertet av antennene. I tillegg må det velges materialer for å motstå miljømessige faktorer som varme og vind. Mastetårn må være stor og solid, og i stand til å støtte antennene. Disse design må være kostnadseffektivt også.Lignende designoppgaver finnes i en rekke industribedrifter.

Universiteter tilbyr utmerket BSc i Mechanical Engineering programmer på en internasjonal skala. Ofte kan en betydelig del av kurs gjennomføres på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.