Keystone logo

Filtre

 • BSc
 • Luftfart
 • Pilotutdanning
Studieretninger
 • Luftfart (10)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

10 BSc Programmer i Pilotutdanning 2024

  BSc Programmer i Pilotutdanning

  En BSc-kort for Bachelor of Science-er en bachelorgrad med fokus på en disiplin utenfor liberal arts. Graden er gitt til studenter som fullfører en foreskrevet læreplan for både generelle og spesialiserte klasser.

  Hva er en BSc i Pilot Training? En BSc i Pilot Training er et program utviklet for studenter som ønsker å bli piloter. Slike programmer fokuserer på flysikkerhet, vitenskapen bak fly og luftfartsforskrifter. Disse konseptene kan bli undervist i kurs som Theory of Flight, Aerospace Engineering, Pilotsprinsipper og Intro til Flytrafikstyring. Disse klassene kombineres vanligvis med intensivt simulerte flylaboratorier hvor elevene får praktiske øvelser med flygende fly.

  En BSc i Pilot Training gir en rekke åpenbare fordeler. Studentene vil sannsynligvis utvikle økt bevissthet om sikkerhet, samt verdifull kunnskap om vitenskap og aerodynamikk. Problemløsende ferdigheter som læres kan brukes på livet på bakken.

  Hvor mye koster en BSc i Pilot Training å tjene? Kostnadene for dette programmet kan være høyere enn andre på grunn av bekostning av simuleringslaboratorier. Andre faktorer som plassering, undervisning og økonomisk hjelp kan også bestemme hvor mye det vil koste. For et estimat, bør du kontakte skolen direkte.

  Selvfølgelig vil mange, hvis ikke de fleste kandidater som oppnår en bachelor i Pilot Training, jobbe som piloter. Det er mange forskjellige muligheter, selv i dette yrket, men du kan enten jobbe som en kommersiell pilot eller fraktpilot, for eksempel. Andre jobbmuligheter som kan være tilgjengelige for nyutdannede er luftfartsingeniør, flytrafikk, flybesetningsjef og flyvedlikeholdsdirektør. Det er mange stillinger hvor du kan søke piloter og kunnskaper.

  Hvis du vil se din karriere ta fly, må du først finne det riktige programmet for din BSc i Pilot Training. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.