Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 222 BSc i Regnskap 2023

222 BSc Programmer i Regnskap 2023

Oversikt

Regnskap er språket av virksomheten og regnes som en gunstig grunnlag for alle som ønsker å forfølge en karriere i næringslivet. De som liker det økonomiske aspektet av virksomheten og bestemme et selskaps bunnlinje og andre finansielle forhold kan ha nytte av å anskaffe en bachelor-grad i regnskap.

Før elevene bestemmer seg for å melde deg på et regnskapsprogram, mange spør: "Hva er en BSc i regnskap?" Dette grad programmet gir studentene informasjon om de grunnleggende aspekter av regnskapsstandarder, emner og prinsipper. I tillegg til grunnleggende kurs, kan studentene også ta mer avanserte klasser som dekker fag som revisjon, skatt, forvaltningstjenester, skatt forberedelse, og mer.

En av de viktigste fordelene med å innhente denne bachelorgrad er at det kvalifiserer til å være kvalifisert for arbeid i finanssektoren.Ofte arbeidsgivere krever søkere å ha et minimum av denne graden for vederlag for jobben. Ikke bare vil nyutdannede utvide sine jobbmuligheter, men denne graden vil forberede dem til å ta høyere utdanning eller bli en statsautorisert revisor. Når denne avanserte opplæring er fullført, kan nyutdannede opplever at de kan gå videre i sine karrierer raskere og motta en forhøyet inntekt.

Kostnadene ved å anskaffe en grad av denne art er avhengig av institusjonen deltok. Den undervisning og avgifter varierer for hver skole basert på hvor skolen befinner seg, lengden på programmet, og en rekke andre ulike faktorer.

Med en bachelorgrad i regnskap, kan nyutdannede arbeide som regnskapsfører, ledelse regnskapsfører, regjeringen konto, eller som internrevisor. Selv om hver av disse stillingene har spesifikke roller, alle av dem tungt håndtere økonomi og grunnleggende regnskapsprinsipper.

&nbsp

Før du starter et studium skal studentene tungt vurdere fordeler og ulemper ved hver skole de ønsker å delta og kostnaden for hver institusjon. For å komme i gang, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • BSc
  • Økonomistudier
  • Regnskap
Studieretninger
  • Økonomistudier (222)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat