Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 25 BSc i Reiselivsledelse 2023/2024

25 BSc Programmer i Reiselivsledelse 2023/2024

Oversikt

Innhenting av en Bachelor of Science er et mål at mange studenter jobbe mot i spesifikke fagfelt hele verden. Denne prestasjonen gjør at nyutdannede til å få verdifull kunnskap på dette feltet at de kan benytte i en tilfredsstillende karriere. Det er også inngangspunkt for studenter som ønsker å gå på og tjene mer avanserte sertifikater eller grader.

Hva er en Bachelor of Science in Hospitality Management? Dette grad forbereder studentene til å jobbe i en av de største næringene i verden: turisme. Ved å tjene denne type grad, studentene få verdifull kompetanse som gjør dem til kompetent styre hoteller og feriesteder over hele verden. Fagfelt innen faget omfatter turisme ledelse, gjestfrihet, internasjonale turistreisemål, og turisme markedsføring. Disse programmene kan vare fra ett til fire år.

Når elevene tjene en Bachelor of Science in Hospitality Management, er de i stand til å trygt gå inn i serveringsbransjen eller tjenestesektoren.De lærer å tenke raskt og løse problemet mens få verdifull informasjon om et globalt marked.

Prisen på denne type program kan variere sterkt fra nasjon til nasjon og universitet til universitet. Det er ikke ett sett koste å fullføre graden, så potensielle studenter bør alltid sørge for at de vet hva deres fulle økonomiske forpliktelser er før du forplikter deg til et program.

Utsiktene for kandidater fra disse programmene er ganske gunstig i dag. Som en av de største næringene i verden, er reiselivsnæringen alltid ivrig etter kvalifiserte kandidater som kan fylle nødvendige stillinger. Studenter kan finne posisjoner lokalt eller internasjonalt som restaurantsjefer, losji ledere, gaming ledere og mat tjenesten ledere. De kan også lage givende karriere i reisebyråer, feriesteder, konferansesentre, reiselivsbedrifter og fornøyelsesparker.

Mange institusjoner tilbyr nå sin Bachelor of Science in Hospitality Management online.Online kurs er et flott alternativ for mange internasjonale studenter. For å begynne, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • BSc
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Reiselivsledelse
  • Reiselivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat