Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 5 BSc i Reklame 2024

5 BSc Programmer i Reklame 2024

Oversikt

En Bachelor of Science, eller BSc, er en lavere grad som blir gjort i tre til fem år. Disse gradene vanligvis tillate studenten til å begynne med et bredere spekter av studier i de første årene, og deretter fokusere mer og mer på utvalgte felt som de kommer lenger inn i programmet.

Hva er en BSc i Reklame? En Bachelor of Science grad i reklame gir studentene en forståelse av de grunnleggende elementene i feltet, herunder ledelse, planlegging, og de kreative prosessene som brukes til å utvikle innhold. Du vil vanligvis få noen forankring i grunnleggende forretningsmessige prinsipper første, inkludert regnskap, markedsføring, ledelse, informasjonsteknologi, og menneskelige ressurser. Senere kan du videre rette studiet i klasser utelukkende basert på reklame, som for eksempel merkevarebygging, forbrukeratferd, PR, copywriting, media planlegging og annonsering strategi.

En lavere grad i reklame er nyttig for å få entry-level stillinger for å få erfaring som kan brukes for avansement i ledelsen eller for inngangen til en MBA-program. I tillegg øker det ofte studentens evne til å kommunisere effektivt, noe som er nyttig i alle aspekter av livet, både personlig og på jobb.

Kostnaden for denne graden vil avhenge av hvor du velger å studere og lengden på programmet du bestemmer deg for å melde deg på. Du kan ofte redusere de samlede kostnadene for undervisning ved å velge en BSc grad tilbys på nettet.

En bachelorgrad i reklame kan forberede studenter for en rekke yrker, avhengig av fokus som ble tatt. Blant disse inkluderer tekstforfatter, media planlegger, media kjøper, reklame salgsrepresentant, PR-ekspert, konto executive, og brand manager.Disse posisjonene kan bli funnet i reklamebransjen, for eksempel ved reklamebyråer, og også på alle typer selskap, både store og små.

Institusjoner over hele verden tilbyr bachelorgrader i annonsering på Internett. Når du studerer via Internett, har du større fleksibilitet som du kan studere når du har tid og er i stand til å fokusere. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • BSc
 • Markedsføringsstudier
 • Reklame
Studieretninger
 • Markedsføringsstudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat