Keystone logo

7 BSc Programmer i Profesjonsstudier Samfunnsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • BSc
 • Profesjonsstudier
 • Samfunnsvitenskap
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (7)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  BSc Programmer i Profesjonsstudier Samfunnsvitenskap

  En Bachelor of Science, eller BSc, er en lavere grad tjent etter fire års omfattende studie i et emne, typisk med teknisk eller vitenskapelig fokus. For studenter som driver matematikk, ingeniørfag eller naturvitenskap, er et BSc-program ofte utgangspunktet for høyere utdanning.

  Hva er en BSc i samfunnsvitenskap? Sosialfaglige grader fokuserer på studiet av menneskelig atferd i forhold til samfunnet. Dette programmet gjelder ulike metoder, inkludert de som brukes i naturvitenskap, for å kvalifisere og kvantifisere de underliggende årsakene og effektene i spill i nasjoner og samfunn. Disse studiene - som kan omfatte psykologi, økonomi, kommunikasjonsstudier og mer - er uatskillelige fra folk og samfunn, så lærer elevene også å utvikle teorier som forklarer sosiale relasjoner og hvordan man kan løse problemer i det store.

  Å ta en bachelor i samfunnsvitenskap gir studentene ferdigheter som er nyttige både innenfor og uten feltet. Disse kursene utvikler kompetanse i forskning, analyse og tolkning, og oppfordrer til å bevege seg vekk fra å se på utelukkende når det gjelder enkeltpersoner, til fordel for bredere perspektiver.

  Faktorer i prisen på en bachelor i samfunnsvitenskap inkluderer skolen som tar imot programmet, studieavgift, om studenten studerer i utlandet og mer. Kursene går vanligvis i tre til fem år, så dette kan bidra til å forutse kostnadene, men studentene bør konsultere høgskolen for å be om spesifikk informasjon.

  Selv om relativt få karriere eksplisitt krever en bachelor i samfunnsvitenskap, er det en fordel for mange i offentlig tjeneste. Sosialarbeidere er direkte involvert i å hjelpe deres lokalsamfunn, og dette gir en direkte, praktisk anvendelse av samfunnsvitenskapelig leders forståelse av menneskelig atferd. Markedsanalytikere benytter seg også av slik kunnskap for å vurdere og gi råd om hvordan en bedrift engasjerer seg med klienter. Nyutdannede kan også velge å fokusere på forskning i akademiske, offentlige eller offentlige institutter.

  Studenter som bor eksternt, eller de som vurderer å studere i utlandet, kan velge å forfølge en bachelor i samfunnsvitenskap på nettet. Mange universiteter over hele verden har muligheter for elektronisk læring. For å begynne, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.