Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 19 BSc i Spesialutdanning 2023

19 BSc Programmer i Spesialutdanning 2023

Oversikt

En Bachelor of Science (BSc) betyr at en fullstendig forståelse av et bestemt felt 's grunnlaget foreligger. Det er ofte det første målet college studenter har. Etter eksamen, kan studentene fortsette å studere og potensielt tjene en mester 's grad, eller de kan begynne sin karriere.

Hva er en BSc i spesialpedagogikk? Spesialundervisning er en underkategori av utdanningssektoren som er fokusert primært med barn med spesielle behov. Studenter som studerer dette området er lært atferds, følelsesmessige og fysiske støtte teknikker som er avgjørende for deres eventuelle karrierer. En sterk evne til å kommunisere og skape selvtillit er viktig. Studier er vanligvis supplert med arbeid i et klasserom for å gi reelle erfaringer med barn med spesielle behov.

Det er mange fordeler for studenter som er opptatt av å studere spesialundervisning. De vil bli ytterligere spesialisering i en allerede svært spesialisert felt. Dette åpner for mange muligheter.En grad betyr også flere karrieremuligheter og sjansen for en høyere lønn.

Mange faktorer kan påvirke undervisning og avgifter forbundet med å ta et spesielt utdanningsprogram. Av denne grunn er det svært viktig å gjøre god forskning før påmelding. Sørg for å undersøke ulike skoler og programmer fordi disse elementene kan spille den største rolle i å bestemme utgifter.

Selv om spesialundervisning er en svært spesialisert vekt, er det fortsatt mange karrieremuligheter for akademikere. Standarden karriere valg er undervisning med enten en dedikert spesielt behov klasse eller skole. Det er også mulig å finne arbeid i administrasjonen, som lærer, eller som en rådgiver. Utenfor skolemiljøet, kan arbeidet bli funnet i terapi. Fysisk eller følelsesmessig terapi kan være svært nyttig for barn. Alternativt kan nyutdannede bli sosialarbeidere.

Hvis du er lidenskapelig om å hjelpe barn som trenger spesiell hjelp, studerer spesialpedagogikk er trolig for deg.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • BSc
 • Pedagogikk
 • Spesialutdanning
Studieretninger
 • Pedagogikk (19)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat