Keystone logo

27 BSc Programmer i Designfag Mediedesign Spilldesign 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Designfag
  • Mediedesign
  • Spilldesign
Studieretninger
  • Designfag (27)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BSc Programmer i Designfag Mediedesign Spilldesign

Innhenting av en Bachelor of Science (BSc) grad kan være svært gunstig for studenter som ønsker å maksimere sin karriere alternativer. Det tar vanligvis tre til fem år å fullføre de nødvendige kurs. Dette undergraduate programmet kan være en perquisite for folk som ønsker å forfølge mastergrader.

Hva er en BSc i Game Design? Det innebærer grunnleggende av video spillutvikling inkludert strategi og kreativitet. Studentene tar en rekke klasser som kan omfatte kunst og animasjon, spillprogrammering og spill simulering. Designprinsipper, konseptutvikling, interaktiv historiefortelling og grensesnitt utforming er også kurs som kan være en del av pensum. En av program mål er å hjelpe elevene å bygge en imponerende portefølje som de kan bruke når vi leter etter jobb.

Det er flere grunner til å forfølge en BSc i Game Design. Den ene er studenter blir utsatt for de avanserte tekniske ferdigheter nødvendig for å lykkes i et svært spesialisert felt.Noen av de ferdighetene de lærer er også i høy etterspørsel av arbeidsgivere utenfor spillindustrien.

Kostnaden for å fullføre en bachelorgrad i spilldesign er avhengig av flere kriterier. Hvor du melde på og programmets varighet er to av de største variablene. Det kan være svært nyttig for elevene å snakke med skolen innleggelser offiserer til å forstå alle gebyrer og kostnader og bekreft programmer vil møte deres behov.

De fleste nyutdannede forfølge jobber med spillutviklere. Men mange av klassene elevene tar er svært relevant for jobber i mainstream IT-bransjen som programmering og vitenskapelig databehandling stillinger. De kreative ferdigheter ervervet mens han studerte for en bachelorgrad i Game Design er også svært aktuelt for animasjonsindustrien.

Vår omfattende database er et ideelt sted for studenter å begynne sin forskning. Ta kurs på nettet kan være det beste valget for folk med mindre fleksibilitet.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.