Keystone logo

36 BSc Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Samfunnsvitenskap
  • Statsvitenskap
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (36)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BSc Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap

Bachelor i statsvitenskap er engasjerende og utfordrende. Disse programmene er godt egnet for studenter som har et ønske om å identifisere og løse problemer i regjeringen, politikk og samfunnet for øvrig. En Bachelor of Science i statsvitenskap utdanner studenter i vanskelighetene med offentlig myndighet og forbereder studentene til å arbeide nasjonalt og internasjonalt i et bredt bredden av områder.

Hva er en BSc i statsvitenskap? Det er en omfattende og grundig studie av politiske organisasjoner, systemer, atferd og kultur, og hvordan alle disse samhandler med hverandre og med samfunnet. Studenter studere og drøfte kompleksiteten og kontroversene som preger dagens politikk. De får en forståelse av politisk teori, systemer og politikk så vel som evne til å analysere statlige systemer og retningslinjer.Studentene kommer til å forstå hvordan samfunn bruker regjeringen for å løse problemer i de områdene av sivile rettigheter, nasjonal sikkerhet og sosial rettferdighet.

En Bachelor of Science i statsvitenskap vil gagne studentene på mange måter. Studentene kommer unna med lyd forskning og analytiske ferdigheter, samt en gjennomtenkt perspektiv på sosiale og politiske spørsmål. Denne pedagogiske rammeverket forbereder studentene til å anvende sine kunnskaper i virkelige situasjoner, for å identifisere og løse problemer til bedre samfunn og statlig politikk.

Kostnaden for en Bachelor of Science i statsvitenskap varierer mellom universiteter og land. Den beste måten å lære om gebyr og undervisning informasjon er å kontakte bestemte institusjoner.

Politiske realister kan forvente å ha et bredt spekter av karrieremuligheter tilgjengelig for dem.Noen felt som ofte ansetter disse akademikere inkluderer jus, økonomi, utdanning, forskning, polling, internasjonale relasjoner, ideelle organisasjoner, valg politikk, og lokale, statlige og føderale myndigheter.

Hvis du er interessert i å gjøre en forskjell i den politiske sfære og ønsker å lære mer om hvordan du kan nå dine karriere og livsmål, kan vi hjelpe deg å finne riktig utdanningsprogram. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.