Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 10 BSc i Turisme- og reiselivsledelse 2024

10 BSc Programmer i Turisme- og reiselivsledelse 2024

Oversikt

En Bachelor of Science grad, også kjent som en BSc, er et populært studium for tusenvis av forskjellige elever. Det kan gis på mange forskjellige områder, selv om det vanligvis har en tung fokus på kvalitativ informasjon.

Akkurat det er en BSc i Turisme og Hospitality Management? Den er opptatt av å gi best mulig opplevelse for reisende og turister. Det omfatter bransjer som hotell, restauranter, utleie fasiliteter, underholdning og opplevelsesturisme, og kan håndtere grupper fra en enkelt reisende til en stor konferanse. Studenter i ett av disse programmene kan lære om økonomi, food service, juridiske spørsmål, forretningsstrategi, og erfaring design. Noen programmer kan også inneholde et spesielt fokus på business management, herunder fag som menneskelige ressurser, ledelse eller administrasjon.

De som studerer dette feltet kan oppdage en rekke fordeler i å gjøre det.Først av alt, mange elever lærer verdifull informasjon som tjener dem godt i deres fremtidige karriere. Dernest kan de som dedikerer seg til sine studier skaffe seg verdifull kompetanse som problemløsning og kritisk tenkning, som sammen med en høyere utdanning grad, kan gjøre kandidatene mer konkurransedyktige i arbeidsmarkedet.

Fordi kostnadene ved en BSc grad kan variere, er det viktig for elevene å gjøre sine økonomiske forskning. Kontakt din valgte institusjon for å lære mer om undervisning og avgifter.

Mange yrker er åpne for de som oppgradere med en bachelorgrad i Turisme og Hospitality Management. De kan velge å jobbe i hoteller, moteller, restauranter eller turistattraksjoner på steder rundt om i verden. Studenter kan bruke sine ferdigheter til å bli ledere, administratorer, eller lærere i deres valgte bransjen. De kan også bestemme seg for å åpne sin egen gjestfrihet-relatert virksomhet. Det finnes en rekke alternativer der ute.

Hvis du ønsker å tjene en av disse grader, starte nå. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • BSc
  • Turisme og serviceindustri
  • Turisme
  • Turisme- og reiselivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat